Boost het zelfvertrouwen van je kind

Maakt je zoon of dochter zich soms zorgen? Krijgt je kind de piekerknop niet afgezet? Zie je gedrag waarvan je vermoedt dat er onzekerheid achter verscholen zit? Leiden negatieve gedachten vaak tot buik- of hoofdpijn? We handelen naar onze gedachten, maar hoe leer je jouw kind positief te denken? Kom daarachter in dit webinar.

Uitgroeien tot een jongvolwassene met een gezonde dosis zelfvertrouwen: dat is wat veel ouders hun kind toewensen. Maar helaas is dat niet voor elk kind even vanzelfsprekend. Wat als blijkt dat je kind een laag zelfbeeld heeft, gepest wordt of voortdurend zit te piekeren?

Boost het zelfvertrouwen van je kind

In dit webinar neemt spreker Steven Gielis je mee in een positief verhaal over de voordelen van een positieve mindset. Deze toegankelijke en praktische lezing geeft ouders inzichten om samen met hun kind te bouwen aan meer zelfvertrouwen. Stap voor stap leer je je kind opkomen voor zichzelf, met respect voor de grenzen van anderen.

Hoe werken gedachten, gevoelens en gedrag samen? Op welke manier kan je als ouder je kind ondersteunen de meest positieve uitgave te worden van zichzelf? De webinar bevat achtergrondinformatie over het thema en tal van triggerende ideeën en vragen.

Webinar

Volg het webinar op 6 oktober om 20.00 uur ter gelegenheid van De Week van de Opvoeding, in samenwerking met Uitgeverij Lannoo.

Het webinar is helaas niet meer beschikbaar. In de boeken van Steven Gielis vind je alle informatie uit het webinar én nog veel meer verdieping.

Koop Ik ben goud waard nu met 10% korting voor slechts € 18,00 i.p.v. € 19,99.
Kortingscode: 904-11258. Bestel het boek hier.

Koop Opvoeden tot zelfvertrouwen nu voor slechts € 10,- (i.p.v. € 19,99). Bestel het boek hier.

Spreker

Steven Gielis is lector orthopedagogie bij AP Hogeschool, auteur van diverse opvoedingsboeken (Hoogsensitief opvoeden, Opvoeden tot zelfvertrouwen, Ik ben goud waard). Hij is voornamelijk bezig met thema’s als weerbaarheid, positieve mindset en zelfvertrouwen bij kinderen.