Help je kind zijn talenten ontdekken om meer uit het leven te halen

Gelukkige en zelfverzekerde kinderen en jongeren, dat wenst toch iedereen? Maar hoe kun je als ouder daarbij helpen? “Door kinderen aan te spreken op hun talent”, zegt Luk. “Focus op wat ze kunnen, in plaats van te kijken naar waar ze minder sterk in zijn. Want tenslotte is niemand perfect.” Doe mee met dit webinar om tips te krijgen je kind te helpen zijn of haar talenten te vinden en ontwikkelen.

In zijn webinar vertrekt Luk vanuit het boek Ik kies voor mijn talent.

  • Hij gaat in op wat talent is;
  • Hoe je talent al op jonge leeftijd kunt ontdekken en herkennen;
  • Hoe je als ouder context kunt creëren waarin elk talent zich gezien en uitgedaagd voelt.

Want door te doen waar je goed in bent, laad je niet alleen continu je batterijen op, het bezorgt je ook een positief zelfbeeld, meer veerkracht en zelfvertrouwen. Daarnaast heeft Luk Dewulf het over de vaardigheden die nodig zijn om meer uit talent te halen. En wat je kunt doen met datgene waar een kind of jongere juist niet goed in is. Tijdens het webinar gaat Luk ook in op het referentiekader met 39 talenten die hij met collega’s heeft ontwikkeld. Hij geeft talrijke voorbeelden die zeker herkenbaar zullen zijn voor de ouders die luisteren. En je mag er zeker van zijn dat je meteen ook enkele talenten gaat herkennen van je kind. Is je kind een bezige bij, een doordenker, stille helper of bruggenbouwer? Een meetrekker, zinzoeker of ideeënfontein? Je komt het te weten in dit webinar.

Webinar

Volg het webinar op 10 oktober om 10.00 uur ter gelegenheid van De Week van de Opvoeding, in samenwerking met Uitgeverij Lannoo.

Het webinar is helaas niet meer beschikbaar. In het boek Iedereen talent  vind je alle informatie uit het webinar én nog veel meer verdieping.

Koop Iedereen talent nu met 10% korting voor slechts € 16,20 i.p.v. € 17,99.
Kortingscode: 904-11262

Bestel het boek hier.

Spreker

Luk Dewulf is een Belgische pedagoog en verdiepte zich in de positieve psychologie. Hij is auteur van het boek “ik kies voor mijn talent”. Hij is een veelgevraagd spreker in binnen en -buitenland. En begeleidt wekelijks ook scholen in Nederland.