Winnen: fantastisch boekenpakket voor ouders t.w.v €100,-

Onder alle nieuwe aanmeldingen in januari voor een van de Ouders.nl nieuwsbrieven, verloten we dit geweldige boekenpakket vol tips, informatie en inspiratie. Ervaar meer rust en ontspanning in het ouderschap, meer plezier in het contact met je kind(eren) en voel de positieve effecten op de sfeer in huis door de waardevolle tips uit deze boeken. Daarnaast lees je tips om je kind optimaal te begeleiden in het ontdekken van zijn kwaliteiten en hem te helpen om zelfverzekerd op te groeien. Zo kan hij of zij de beste versie van zichzelf worden!

In de hele maand januari maak je kans op dit fantastische boekenpakket over opvoeding en ouderschap t.w.v €100,-! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is je aanmelden voor een van de nieuwsbrieven waarin je onze beste artikelen, tips en (win)acties in je mailbox ontvangt. We versturen elke maand 3 nieuwsbrieven: voor ouders met kinderen van 0 t/m 4 jaar, basisschoolkinderen en tieners. Onderaan dit artikel kun je je voor een van de nieuwsbrieven aanmelden en dan maak je automatisch kans op dit boekenpakket. Deze boeken én nieuwsbrief wil je ontvangen! 

Boekenpakket Opvoeding en Ouderschap

In samenwerking met Uitgeverij Lannoo geven we dit inspirerende boekenpakket weg en jij maakt kans om te winnen. In het pakket zitten de volgende boeken:

  • Ik ben goud waard: breng een positieve mindset in je gezin. Wat je denkt is wat je bent. Kinderen die negatief over zichzelf denken, zijn vaker onzeker, durven minder vaak nieuwe dingen uit te proberen of ontwikkelen sneller faalangst. In dit inspirerende boek zet opvoedingsexpert Steven Gielis de 7 pijlers van een positieve mindset op een rij. Hij geeft bovendien heel concrete tools en handvatten mee om de omslag te maken van 'Ik kan het niet' naar 'Ik kan het altijd proberen'. In combinatie met de vele praktische oefeningen is dit een heerlijk positief boek waar ouders onmiddellijk mee aan de slag kunnen!
  • Wat elk kind nodig heeft: 5 basics voor krachtig en ontwikkelingsgericht ouderschap. Klaar Hammenecker gaat in dit boek terug naar wat de essentie van opvoeden is: kinderen geven wat ze nodig hebben om op te groeien tot zelfredzame, veerkrachtige en liefdevolle jongvolwassenen. Op basis van haar jarenlange ervaring als kinderpsychologe deelt ze 5 waardevolle opvoedtips die in elk levensfase van je kind een belangrijke basis zijn om op terug te vallen. Zo kun jij - op basis van jouw gezin en je eigen opvoedstijl - jezelf én je kind in zijn kracht zetten, zodat je kind kan uitgroeien tot de beste versie van zichzelf.
  • Mindful kids, heartful kids: leer je kind bewuster te leven met mindfulness. Dit waardevolle boek nodigt uit om belangrijke thema's met je kind te bespreken, en leert je om samen met je kind met meer aandacht in het leven te staan. Mindfulness leert ons om bewust te zijn van wat ervaringen met ons doen. Als we vaker bewust zijn, kunnen we beter omgaan met de wisselvalligheden van het leven - juist wanneer die moeilijk of uitdagend zijn. Kinderen kunnen met de oefeningen in dit boek en de bijbehorende gesproken meditaties zelf aan de slag met mindfulness. Maar nog mooier is het als je samen, op de bank of voor het naar bed gaan, een hoofdstuk leest, bespreekt en samen oefent.
  • Haal het beste uit je kind: minder faalangst en meer zelfvertrouwen dankzij de growth mindset! De auteur van dit boek is Ilse Vande Walle en zij begeleidt al vele jaren kinderen volgens de principes van de growth mindset. Dit doet ze vanuit de visie dat talenten zich kunnen ontwikkelen en veranderen. Ons brein is namelijk niet statisch, maar ontwikkelt zich een leven lang. Zo'n groeimindset - zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek - zorgt ervoor dat kinderen gemotiveerder zijn, fouten durven maken en meer zelfvertrouwen krijgen.

Meld je hieronder aan voor een van de inspirerende nieuwsbrieven en je maakt automatisch kans op dit geweldige boekenpakket!

Lees ook: