Weet jij welke voedingsstoffen je extra nodig hebt tijdens de zwangerschap? Deze vitamines zorgen voor een gezonde zwangerschap

WIN! Zwangerschapspakket met 5x supplementen t.w.v 130eu

Ben jij op dit moment in verwachting? Dan hebben wij iets fantastisch voor jou! In samenwerking met Vitakruid hebben we een geweldige winactie opgezet, speciaal voor aanstaande moeders. Lees snel verder om te ontdekken wat je kunt winnen. Meteen meedoen? Dat kan via dit formulier.

Wat kun je winnen?

We geven een fantastisch pakket met 5 supplementen weg, ter waarde van ruim €130!

Deze supplementen zijn 100% natuurlijk en precies aangepast op jouw zwangerschap.
Een fijne boost voor je lichaam en je baby.

  • Multi Dag & Nacht Mama (2 x 30): Deze supplementen ondersteunen je energie gedurende de dag, bevatten alle vitamines die je nodig hebt en bevorderen een goede nachtrust. Lees hier meer over deze multivitamine.
  • Visolie 1400 TG met D3 (60): Rijk aan omega-3 vetzuren en vitamine D3, perfect voor jouw gezondheid maar ook voor je baby tijdens de zwangerschap, om de ontwikkeling van de hersenen te ondersteunen. Lees hier meer over deze visolie.
  • Magnesium 150 Malaat (90): Helpt bij vermoeidheid, het bevorderen van je gemoedstoestand en ondersteunt de spierfunctie. Lees hier meer over deze magnesium.
  • SilSolutions (500ml): Verzorgt je haar en huid van binnenuit, voor een stralende uitstraling. Lees hier meer over SilSolutions.
  • Symflora Baby: Bevordert een gezonde darmflora bij je kleintje. Symflora® Baby is niet alleen geschikt voor baby's maar ook voor (aanstaande) moeders. Deze probiotica is te gebruiken vanaf week 32 van de zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding. Lees hier meer over deze probiotica.

Hoe kun je meedoen?

Meedoen is simpel! Klik op de onderstaande link, vul je e-mailadres in en je doet automatisch mee met de loting. De winactie loopt maar kort, dus zorg dat je op tijd meedoet. Na deze datum zullen we de gelukkige winnaar bekendmaken.

Waarom zou je meedoen?

Vitakruid staat bekend om haar hoogwaardige voedingssupplementen, die speciaal zijn ontwikkeld om je gezondheid in iedere levensfase gericht te ondersteunen.

Vitakruid supplementen zijn gebaseerd op uitgebreid wetenschappelijk onderzoek en bevatten natuurlijke vormen voor de beste opneembaarheid. Door slimme combinaties en gebruik van de juiste doseringen van vitamines en mineralen beloven ze voor maximaal effect van een supplement.

Doe mee en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar van dit prachtige Vitakruid pakket. Veel succes!

Yes, ik wil dit pakket winnen!