Leuke en betaalbare kraamcadeaus om te vragen

Binnenkort beval je van je baby en beleef je de kraamperiode. Deze kraamtijd is bedoeld om te herstellen van de bevalling, je kindje te leren kennen en samen te wennen aan de nieuwe gezinssituatie. Om te vieren dat de baby is geboren, ontvangt het kersverse gezin kraamcadeaus van dierbaren. Deze worden met liefde uitgezocht, ingepakt en gegeven. Het kan ook zijn dat kraambezoek vraagt wat je als kraamcadeau zou willen ontvangen, zodat zij zeker weten dat je blij wordt van het cadeau en jullie het kunnen gebruiken voor het gezin. Leuke en betaalbare kraamcadeaus om te vragen zetten we voor je op een rij.

Houten speelgoed

Het geven van speelgoed is altijd een goed idee, zo kan jong en oud zich vermaken met het prachtige kraamcadeau. Speelgoed kan worden afgestemd op de pasgeboren baby, maar ook op andere kinderen in het gezin. Houten speelgoed is echt tijdloos en vormt een prachtig cadeau, speelplezier gegarandeerd! Ook is het mogelijk om houten speelgoed te personaliseren, dat maakt het kraamcadeau uniek en ook extra leuk om te geven. Van houten treinen tot een gitaar, xylofoon, garage of poppenhuis; waar zou je kind graag mee willen spelen? Houten speelgoed kan op het verlanglijstje en blijft altijd leuk om erbij te pakken!

Ontspannende beleving

Tastbare cadeaus zijn ontzettend leuk om te geven, maar ook om te vragen. Ook zijn belevingen fantastisch, omdat je herinneringen geeft voor het leven. Denk aan een dagje uit voor het gezin, een overnachting in een bijzondere accommodatie of diner waarbij de gever tevens de oppas kan zijn. Tijd om op te laden en te ontspannen is goud waard.

Een rugzak met naam cadeau

Hoe leuk is het ontvangen van een kinderrugzak? Je voegt eenvoudig de naam toe in de ontwerptool voor de rugzak kind of een rugzak voor de baby. Een rugzak met naam is ideaal om te gebruiken wanneer de kleine naar de opvang gaat, tijdens een dagje uit of naar school; een rugzak komt goed van pas. Samen naar de kinderboerderij, op de fiets, een speeltuin of museum bezoeken? De rugzak gaat altijd mee op stap. Een naam maakt het cadeau compleet, want het wordt meteen zo’n persoonlijk cadeau en de rugzak van jouw kindje is gemakkelijk te herkennen op de kinderopvang of basisschool. Vraag je een rugzak als kraamcadeau en heb je specifieke wensen? Geef dan als hint ook het model en de kleuren door, zodat de rugzak aansluit bij jullie stijl.

Extra inspiratie

Van spaarpotjes met het eerste zakcentje tot verzorgingsproducten, hydrofiele doek met naam, een slaapzakje in grotere maat, schoentjes, een badcape of voorleesboekjes; deze kraamcadeaus zijn altijd een feestje om te ontvangen. En krijg je kraamvisite? Dan kun je ook als suggestie meegeven om voor jouw gezin te koken en een hapje mee te nemen, want dat maakt het dagelijkse lichter en leuker in de kraamperiode. De dagen zijn lang, maar de jaren kort! Alle hulp is in deze periode welkom en lekker en gezond eten voor het gezin geeft energie.