Home » Artikelen » 4 handige tools voor je puber

4 handige tools voor je puber

Door:

Telefoonglaasje

In samenwerking met Telefoonglaasje

telefoon gadgets

Je puber krijgt te maken met oneindig veel mogelijkheden en opties als ze de overstap maken van de basisschool naar de middelbare school. Een goede voorbereiding is het halve werk! Je zult als ouder heel wat geduld moeten hebben als je zoon of dochter voor je neus staat met de mededeling: mam, ik ben mijn gymspullen kwijt. Als ouder kun jij je puber zo veel mogelijk helpen door structuur in het leven aan te brengen. Zo beperk je de keuzes en is er meer rust en ruimte in de pubertijd.

Er zijn handige tools die jou en je kind helpen tijdens de pubertijd. Lees deze tips!

Smart bluetooth keyfinder

Heeft je puber je al aan je mouw getrokken met het bericht: ik ben mijn fietssleutel kwijt? Voorkom dit door een smart bluetooth keyfinder aan te schaffen. Je downloadt een gratis app voor zowel Android als iPhone en je verbindt de keyfinder met je telefoon via bluetooth. Zodra het item buiten bereik is krijg je een waarschuwing op je telefoon. Op de app zit een Map functie waardoor je de laatst opgeslagen locatie ziet voor het item. Je kunt ook meerdere items koppelen en deze andere icoontjes en namen geven in de app. Super handig!

Smartphone beschermer

Als je zoon of dochter naar school fietst, wil je dat ze goed te bereiken zijn. Stel, ze zijn een keer later uit van school, dan kunnen ze je een appje sturen of bellen met hun smartphone. Hoe leren we onze nonchalante kinderen zorgvuldig om te gaan met hun telefoon? Dat heeft vooral echt tijd nodig. Neem daarom het zekere voor het onzekere en schaf screen protectors aan voor alle smartphones van het gezin. Als de telefoon een keer valt, dan is het scherm in ieder geval goed beschermd.

Een multifunctionele bokszak

Komt je puber boos terug van school door al dat huiswerk of die stomme leraar? Misschien ben jij als ouder gefrustreerd door die grote rotzooi op je zoons kamer. Los deze twee problemen op met één oplossing. Een bokszak voor wasgoed! Hoe voller de bokszak, hoe beter de zak geschikt is om tegenaan de boksen. De bokszak kun je ophangen zodat je puber zijn energie kwijt kan en op ieder moment kan boksen. Er ligt geen was meer op de vloer en je zoon kan zijn energie afreageren op de bokszak: opgelost!

Bluetooth slot

Binnen no-time je fietsslot openmaken en wegfietsen zonder gedoe? Dat kan met het bluetooth slot. Je puber fietst dagelijks naar school, naar de sportvereniging of gaat met vrienden en vriendinnen op pad. Met een smartslot open je je kastje, kluisje of fietsslot vertrouwd en veilig zonder sleutel! Het slot wordt geopend met een app en je hebt een persoonlijk account met code. Super handig om jouw spullen of fiets te beveiligen!

Telefoonglaasje

Meer over

Onderwerpen: 

Lees verder