Cadeautips voor je tiener

Is je tiener jarig, geslaagd of vind je gewoon dat hij of zij een cadeau verdient? Maar vraag je jezelf af wat je kunt geven? Wij hebben tips!

Leukste cadeaus voor jouw tiener

Het is niet altijd makkelijk om een geslaagd cadeau voor je tiener te kopen. Dan zijn er te oud voor, dan weer te jong. Soms weet je het echt niet meer. Bij deze onze top 10!

Tijdschrift

Geef een tijdschrift! Echt, tijdschriften zijn weer helemaal hip. En de beste manier om je tiener bij zijn telefoon weg te trekken. Of het nu Autovisie is of de Glamour, kijk vooral wat de beste match is. Je kunt ook een abonnement geven bij het tijdschrift. Nog meer leesplezier!

Google play gift card

Wil je een cadeau geven dat altijd goed is? Ga dan voor een Google Play card. Zo kan je tiener eindelijk die ene app downloaden of een nieuw abonnement nemen zijn favoriete app.

Meer lezen

Jongeren lezen steeds minder en dat is zonde. Boeken zijn misschien suf in de ogen van tiener, maar gelukkig zijn er steeds meer ebooks op de markt. Van de meeste boeken kun je nu ook een ebook bestellen. Koop een ereader voor je kind waar hij al zijn ebooks op kan zetten.

Liever luisteren?

Als je kind niet van lezen houdt, kun je hem ook een abonnement geven op Storytel waar 250.000 luisterboeken in de app staan. Of geef een abonnement op Spotify voor reclamevrij muziek én interessante podcasts luisteren. Wil je het cadeau helemaal af maken, kun je nog een koptelefoon erbij kopen.

Gezelschapsspellen

Door, of misschien wel dankzij, het coronavirus zijn gezelschapsspellen weer hot. Tegenwoordig zijn de bordspellen totaal niet meer te vergelijken met een ouderwets potje ganzenborden. De spellen zijn veel spannender, iets ingewikkelder en ook uitdagender.
Dit zijn leuke spellen voor tieners:

  • Codenames
  • Pandemic
  • Dominion
  • Splendor
  • Monopoly
  • Levensweg

Cadeaus om samen te doen

Iets geven hoeft niet altijd tastbaar te zijn. Het is juist leuk om een activiteit te geven.

Escaperoom

Tegenwoordig heb je ze overal – escaperooms. Super leuk om met het gezin te doen omdat je moet samenwerken.

Outdoor

Heb je een actieve sportieveling in huis? Dan maak je hem of haar waarschijnlijk blij met een adrenaline verhogend uitje, zoals paintball, quadrijden of karten. Zie je dat zelf niet zitten? Geef dan een cadeaubon waarmee je kind een vriend of vriendin mee kan nemen.

Schoonheidsspecialist

Heb je een tienerdochter in huis? Dan kan het een leuk cadeau zijn om samen naar een schoonheidsspecialist te gaan. Misschien heeft ze wel vragen over haar huid die verandert door de puberteit. Leuk om samen te doen, maar als ze liever met een vriendin gaat, kan dat natuurlijk ook.

Bioscoopbon

Is je tiener een groot liefhebber van films, dan is een bioscoopbon het perfecte cadeau. En als het straks weer mag, is het juist goed om de lokale bioscoop weer eens te sponsoren.

Dit artikel is een samenwerking.