30 april 2006 door Ella van der Gang

Home sweet home

Binnenkort (14 mei) is het moederdag. Een goede aanleiding om eens een sexy verlanglijstje te maken! Ella van der Gang brengt u alvast in de stemming...

Vroeger was alles beter... Manlief kwam moe thuis van een harde dag arbeid, vrouwlief had de maaltijd bereid en een fleurig jurkje aangetrokken, en gaf de lieve hardwerkende man een tedere en liefhebbende nekmassage. Ken je dat beeld nog uit de fifties-tijdschriften en films? En was dat leuk? Was dat reëel? Mwaoh...

We hebben het allemaal veel leuker samen gekregen. Vrouw en man zijn beiden even actief en gelijkwaardig, en geen man schaamt zich er meer voor een liefhebbende en zorgzame partner te zijn. En opeens zien we nu overal het thema 'verleiden en verrassen' opduiken.

Verleiden en verrassen

Er wordt verleidelijk gedanst in muziekclips, vrouwen lijken massaal te willen paaldansen, we laten ons inspireren door 'Memoires of a Geisha', en de Pin Up is met een revival bezig!

Ons seksleven kan puur natuur zijn, maar anno 2006 hebben we ook de keuze om onze fantasieën uit te leven.

Verleiden en verrassen doe je uit liefde voor jezelf en je partner. We willen de liefste en aantrekkelijkste zijn voor onze partner, omdat we onszelf mooi en de moeite waard vinden. We cijferen ons niet weg voor onze partner, maar laten ons graag van onze mooiste kant zien.

Speelse fase

We onderhandelen over de zorg voor de kinderen, de hypotheek en de was, maar in ons liefdesleven willen we wat meer avontuur... toch? Er zitten vele persona's in ons, en hoe ontdekken we die?

Zijn we diep in ons hart niet ook een wulpse donna, of een charmante ladykiller? Een Bad Girl en een Don Juan?

En hoe laten we dat zien, zonder er een spelletje van te maken? Of windt dit spelletje ons juist op? Wij zijn in de speelse fase... Speel je mee?

Moederdag en vaderdag

Het is voorjaar, moederdag en vaderdag komen er weer aan, en wij willen méér zijn dan moeder en vader. Geen nieuwe TV maar een spannend sexy setje! Niet alleen een ontbijt op bed maar ook een spannende massage, inclusief blinddoekje... mmm.

En ben je wat verlegen, of durf je je partner niet rechtstreeks te vragen om die extra aandacht, dan maak je er samen met Pact d'Amour toch een leuk spelletje van?

Home Sweet Home - er valt zo veel méér te beleven... Daarom biedt Ouders Online in samenwerking met Mail & Female de hele maand mei een aantal van de meest verrassende artikelen aan met super-verleidelijke kortingen!

Bestellen

Klik hier om naar de site van Mail & Female te gaan, waar de mei-aanbiedingen voor je klaarstaan. Met Ouders Online-korting!

Tip: mail één of meer van onze mei-aanbiedingen naar je partner, bij wijze van verlanglijstje!