Home » Artikelen » Top 3 schooltassen

Top 3 schooltassen

Door:

Duifhuizen

In samenwerking met Duifhuizen.

Schooltassen

Het schooljaar is begonnen en alle kinderen moeten weer naar school toe. En daar zijn nieuwe schoolspullen voor nodig. Ieder jaar worden er nieuwe schriften, pennen en agenda’s aangeschaft. Maar één van de belangrijkste schoolspullen is toch echt een goede schooltas!

Het vinden van een goede schooltas is niet makkelijk met zoveel keuzes. Daarom heeft Duifhuizen een top 3 gemaakt met de meest populaire schooltassen van het moment.

Top 3 meest populaire schooltassen
 

Kapten & Son Malmo rugzak

Op de eerste plek staat de Kapten & Son Malmo rugzak 13 inch all black. Deze Malmo rugzak heeft een moderne uitstraling die gebaseerd is op Scandinavisch design. Deze rugzak is zo populair door de handige functionaliteiten. De tas heeft heeft verschillende opbergvakken om alles in te bewaren. Zo heeft het een speciaal vak voor een laptop van maximaal 13 inch en een vak voor alle schoolboeken. Kortom, een ideale schooltas voor je kind. De prijs van deze rugzak is €89,- met een garantieperiode van twee jaar.

Fjallraven rugzak Kanken ochre

De ‘Kanken’ van Fjallraven is een iconisch model dat al sinds 1978 bestaat. Wat ooit begon als een rugzak om kinderen te helpen met het voorkomen van rugproblemen is uitgegroeid tot één van de populairste rugzakken van het moment. Dit model staat al jaren bekend om de eenvoud en duurzaamheid. De rugzak is gemaakt van het sterke Vinylon F-materiaal wat ervoor zorgt dat de tas jaren meegaat. Het materiaal zorgt er ook voor dat de ‘Kanken’ weersbestendig is, wat handig is zodat je kind niet met natte schoolboeken op school komt. Deze rugzak kost €89,95 met een garantieperiode van 2 jaar.

Converse Every Day Carrier

De Converse Every Day Carrier rugzak is een moderne rugzak voorzien van alle comfort. Deze populaire print is erg geliefd onder scholieren. Het is ook een ideale rugzak om al je schoolspullen in mee te nemen en er past gemakkelijk een laptop in van maximaal 15 inch. Deze rugzak is qua prijs het meest toegankelijk van de top drie met een prijs die rond de €25,- ligt. 

Duifhuizen

Meer over

Onderwerpen: 

Lees verder