Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen

12 juli 2019

Winactie Sesamstraat ABC & 123 puzzel

Ouders Online mag drie exemplaren weggeven van de Sesamstraat ABC en 123 puzzel!

Niets is zo effectief als spelenderwijs leren. Vanaf nu kunnen de allerkleinsten leren met de vrolijke en kleurrijke Sesamstraat ABC en 123 puzzel. Samen met hun Sesamstraat vriendjes Tommy, Bert en Ernie, en Elmo leren kinderen over de letters van het alfabet en cijfers. Spelenderwijs leren helpt mee het zelfvertrouwen van kinderen te stimuleren en de ontwikkeling te versnellen. Wij mogen drie exemplaren weggeven!

Alfabet en tot 10 tellen

Leren was nog nooit zo leuk! Leer de letters en cijfers nu samen met je vriendjes van Sesamstraat met de Sesamstraat ABC & 123 puzzel! Kijk welk plaatje bij welke letter en woord hoort en probeer of de puzzel past. Past de puzzel niet, dan kijk je nog een keertje naar het plaatje. Met deze Sesamstraat ABC & 123 puzzel ontdekken kinderen spelenderwijs, samen met hun vriendjes, alle kleine en hoofdletters van het alfabet en leren ze tot 10 tellen.

Meerdere leerniveaus

Omdat het spel zowel met cijfers als letters gebruikt kan worden, kan de moeilijkheid aangepast worden aan de leeftijd van je kind. Vanaf een jaar of drie is het spel al goed te gebruiken door eerst de cijfers te leren. Voor iets oudere kindjes kan het alfabet spelenderwijs gebruikt worden. Dit maakt het spel geschikt voor kinderen tot 7 jaar.

Winactie

Wij mogen drie spellen weggeven! Klik hier om mee te doen.

Natuurlijk is het spel ook verkrijgbaar via Bol.com voor de prijs van €14,99. Veel speelplezier!

Lees ook: