Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen

Ga mee op avontuur met de geweldige familiefilm Gewoon Super

Vanaf 31 januari 2024 draait er weer een geweldige familiefilm voor alle leeftijden in de Nederlandse bioscopen: Gewoon Super! Deze grappige film gaat over een familie van superhelden, gezien door de ogen van Hedwig, een meisje dat op een dag ontdekt dat ook zij superkrachten bezit. Lees hier alles over deze film!

De wereld van Hedwig staat op z'n kop

De film gaat over het verhaal van Hedwig en haar vader: dé superheld van de stad. Deze rol van superheld wordt traditioneel van generatie op generatie doorgegeven. Maar Hedwig is klein, onhandig en niet sportief. Zijn dat wel de eigenschappen van een superheld?

Op een dag moet Hedwig, door een onverwachte situatie, de superheldenrol van haar vader eerder dan gepland overnemen. Hedwig gaat op bezoek bij haar oma, die vroeger ook superheld was. Haar stoere oma ziet ontzettend veel kwaliteiten in Hedwig en is niet voor één gat te vangen. Er ontstaat een onwaarschijnlijk sterk team waarbij Hedwig bewijst dat je ook zonder superkrachten gewoon super kunt zijn.

"Gewoon Super!" is een film over de kracht van familiebanden, de waarde van vriendschap, en het belang van doorzettingsvermogen. Het laat zien dat iedereen bijzondere talenten heeft, en dat 'gewoon' zijn soms juist heel bijzonder is. En dat ook nog eens vol met humor!

De film komt tot leven met deze stemmen

De stemmencast van "Gewoon Super!" is alleen al de moeite waard. Met namen als Simone Kleinsma, Sterre Koning en Plien van Bennekom aan boord, is het geen verrassing dat elk personage in de film tot leven komt.

Een film met een mooie boodschap

"Gewoon Super!" is niet alleen leuk, maar zit ook nog eens vol waardevolle lessen. De film heeft een belangrijke boodschap: het is oké om anders te zijn en je eigen weg te volgen. Het verhaal moedigt kinderen aan om in zichzelf te geloven en laat zien dat iedereen uniek en bijzonder is op zijn of haar eigen manier.

Maak van jullie bioscoopervaring een onvergetelijke herinnering

Een bezoek aan de bioscoop is voor veel kinderen het uitje van het jaar. Het grote scherm, het indrukwekkende geluid en het gevoel van samen met anderen in een zaal zitten, het is een echt avontuur.

Voor kinderen is een film soms net echt. Ze maken vaak geen duidelijk onderscheid tussen fantasie en werkelijkheid, waardoor films een diepe indruk kunnen achterlaten. Daarom is het fijn om na het kijken van een film, er nog eens over na te praten.Zo kunnen ze het verschil tussen fantasie en de echte wereld beter snappen. Dit zijn voorbeeldvragen die je kunt stellen na het bekijken van de film:

  • Wat zou jij doen als je superkrachten had?
  • Welke superkracht zou jij willen?
  • Wie zie jij als een echte superheld?
  • Wanneer is iemand moedig?
  • Wie leek het meest op jou uit de film?
  • Wat zou jij doen als je Hedwig was geweest?
  • Wat zou je veranderen aan het verhaal als dat zou kunnen?

Door deze vragen te stellen, creëer je een gelegenheid voor bijzondere gesprekken met je kinderen. Het geeft je een kans om meer te leren over elkaars gedachten en gevoelens. Zo wordt een filmmiddag niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Veel kijkplezier met elkaar!

Koop online kaartjes

Jouw bioscoopbezoek plannen? Bekijk hier dan gauw waar de film bij jullie in de buurt draait en ontdek nog veel meer over deze heerlijke film.

Bekijk hier de trailer