Nieuw: Ontdek nu alle events en workshops bij jou in de buurt op het Ouders Eventplatform

17 januari 2003 door Henk Boeke

Door op halve kracht

Ouders Online speelt in de blessuretijd. Aanvankelijk zouden we op 31 december beslissen over doorgaan of niet, en later rekten we dat op tot half januari. Inmiddels is het half januari. Dus: wat nu?

Alvast een tipje van de sluier: door een gift van de Stichting Kinderpostzegels kunnen we voorlopig even door (op halve kracht).

Eerst het goede nieuws, dan het slechte. Het goede nieuws is dat we een gift tegemoet kunnen zien van de Stichting Kinderpostzegels Nederland (SKN), die ons in staat stelt om vanaf 1 maart de Vraagbaken te heropenen.

Dat betekent:

  • beantwoording van al die honderden e-mail-vragen die we wekelijks binnenkrijgen;
  • plus de bijbehorende Vraagbaak-publicatie op de site: elke week 5 vragen, beantwoord door 8 top-deskundigen.

We danken de Stichting Kinderpostzegels Nederland voor deze genereuze daad, die ons weer even lucht geeft om hulp te bieden aan u en uw kinderen, wanneer u het even niet meer ziet zitten. Met behulp van deze gift kunnen we onze Vraagbaak-dienst nog drie maanden in de lucht houden: van 1 maart tot 1 juni.

Redactionele artikelen

Dan het slechte nieuws. De publicatie van redactionele artikelen, zoals nieuws-berichten, artikelen, columns, series en dossiers kan voorlopig geen doorgang vinden, omdat er domweg geen geld meer voor is.

Misschien dat we op termijn de draad weer kunnen oppakken, maar op dit moment is daar geen sprake van. De tijd dat we alles uit eigen zak konden betalen is helaas voorbij; de eigen zak is namelijk leeg. Maar: zodra we voldoende geld bij elkaar hebben om onze werkzaamheden te bekostigen, gaan we weer door met het publiceren van redactionele artikelen. Beloofd is beloofd.

Bereikbaarheid

De site blijft de komende tijd bereikbaar, en het forum blijft online. De kosten daarvoor, inclusief de salarissen van onze forumredactie, zijn voorlopig gedekt door de steun van onze host (info.nl) en de stichting Vrienden van Ouders Online (die door u van geld voorzien moet worden).

Mocht u nog twijfelen over doneren of niet, weet dan dat elke cent op dit moment telt, en dat uw donatie aan de vrienden-stichting essentieel is voor de bereikbaarheid van de site. Geen geld, geen verbinding. Zo simpel is dat. U kunt doneren via www.ouders.nl/donateurs.

Kortom: goed nieuws en slecht nieuws. We gaan nog even door, zij het op halve kracht. Zodra er weer geld is, gaan we er weer vol tegenaan.