11 september 2009

Nieuwe ontwikkelingen in 2009

Nieuws over: de verbouwing van onze website, de Ouders Online Twitter-pagina, de Ouders Online iPhone App, en de stichting Vrienden van Ouders Online.

Al heel lang maken we u lekker met aankondigingen over onze nieuwe website. Dat proces vordert gestaag, maar telkens blijkt het toch weer ingewikkelder en tijdrovender te zijn dan we dachten. Het renovatie-team is onlangs uitgebreid met een heuse projectleider, omdat we het zelf niet meer konden overzien. Dat heeft weer een positieve impuls gegeven!

Onze kersverse projectleider heeft nieuwe deadlines gesteld, maar we noemen ze niet meer, om teleurstellingen te voorkomen. Zowel bij u als bij onszelf. We zitten in ieder geval niet stil, en stap voor stap komen we steeds verder.

Ouders Online op Twitter

De nieuwe site zal onder andere een dagelijkse nieuwsvoorziening krijgen, die we nu nog niet hebben. De behoefte daaraan werd echter steeds nijpender. Daarom hebben we nu een voorlopige oplossing gevonden in de vorm van een mini-blog op Twitter.

De berichten zijn ook binnen te halen via RSS. Klik op het RSS-icoontje op de Twitter-pagina van Ouders Online.

Ouders Online op de iPhone

Sinds kort hebben we ook een iPhone App. Die is vooral bedoeld om Forum-berichten te lezen, maar als je wilt kun je er ook artikelen van de site mee opvragen. Reageren op Forum-berichten en nieuwe discussies starten kan binnenkort, in versie 2.

Onze iPhone App is gratis verkrijgbaar via de iTunes Store. Even zoeken op 'Ouders Online' (of 'Oudersonline' aan elkaar) en je hebt hem zo te pakken.

Nieuws van de Vriendenstichting

De stichting Vrienden van Ouders Online verschaft ons het geld voor nieuwe hardware en software. We zijn inmiddels halverwege het bouwen van de nieuwe site, en er draait al een nieuwe server, maar het geld is op! We vragen u dus schaamteloos om nieuwe donaties.