Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen

25 juni 2010

Ouders Online iPhone App en Gezinsagenda

Twee maal nieuws:

  • over onze vernieuwde iPhone App (1.1);
  • en de Ouders Online Gezinsagenda.

Heeft u een iPhone? Dan kunt u Ouders Online natuurlijk lezen via de internet-browser van uw iPhone, maar dat is niet handig. Een van onze fans heeft daarom een iPhone App (toepassingsprogramma) gemaakt waarmee u onze site wél goed kunt lezen.

Deze iPhone App is sinds kort vernieuwd (nu: versie 1.1), zodat je er ook het Forum mee kunt gebruiken. De gebruikers zijn enthousiast. Een willekeurige reactie:

Het verbaast me dat jullie geen reclame maken voor die prachtig vernieuwde iphone/ipod applicatie die jullie beschikbaar stellen! Ik zie op het forum nog maar weinig mensen die er gebruik van maken...

Groet, Linda

Onze iPhone App vindt u in de Apple Appstore door te zoeken op "Ouders Online". Helemaal gratis!

Wilt u berichten posten op het forum, dan moet u zich eerst wel even hebben ingeschreven via de site.

Gezinsagenda, schooljaar-editie (2010-2011)

Onze telefoon staat de laatste paar weken roodgloeiend. Talloze vragen hebben we al gehad over de Ouders Online gezinsagenda, die allemaal op hetzelfde neerkomen: "Wanneer verschijnt de nieuwe agenda, en waar kunnen we die kopen?"

We moesten de bellers helaas teleurstellen, althans wat de schooljaar-editie (2010-2011) betreft. We hebben besloten om daar niet mee door te gaan, omdat hij niet rendabel bleek te zijn. We moesten er geld op toeleggen.

Hoe kan dat nou, als er zóveel belangstelling voor een product bestaat? Iedereen was tevreden, of enthousiast, of zelfs laaiend enthousiast. Het antwoord is heel simpel: distributie. Je kunt nóg zo'n mooi product hebben, maar als je het niet kunt verspreiden wordt het niks. Dat was het probleem, in dit geval.

Ketens als de Bruna en de AKO, waar we het van moeten hebben, wisten zich geen raad met onze agenda. Ze wisten gewoon niet in welk schap ze hem moesten leggen en daarom wilden ze hem niet. (Bij de schoolagenda's paste hij niet, omdat die voor kinderen zijn, en bij de boeken kon hij ook niet, omdat het een agenda was en geen boek.)

Met de kalenderjaar-editie (2011) gaan we wél door. Die loopt al jaren heel goed, en kan ook prima geleverd worden door de Bruna, de AKO, en de overige boekhandels. Vanaf begin september is hij weer te koop, ook via onze website.