Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen

29 juni 2007 door Justine Pardoen

Zomerstop 2007

Ouderschap stopt nooit, maar Ouders Online wel. Eventjes, in juli en augustus. Zodat we in september weer uitgerust doorkunnen, met diverse nieuwe diensten. Mits u daarbij helpt...

Voor het eerst sinds járen is er iets gebeurd wat anders nooit gebeurt: 2 dagen vertraging. Normaal publiceren we de nieuwe artikelen altijd in het weekend, maar nu was dat pas op dinsdag. De oorzaak? Geen haperende techniek, geen stroomuitval, en geen auteurs die hun deadline overschreden hadden. Maar gewoon: ouderschap. Met alle verplichtingen van dien. Zoals daar zijn: de musicals, de eind-presentaties, de slot-toernooien... afijn, u kent dat wel want u bent óók ouders, net als wij.

Eigenlijk verbaast het ons wel, dat het dit jaar opeens te veel werd, terwijl het voorheen zo goed ging. Wat was er anders? Een zoon die de basisschool afsloot. Een dochter die extra veel aandacht vroeg omdat haar broer zoveel aandacht kreeg. Nog meer kopij voor een nog dubbeldikker zomernummer dan anders. En nog minder tijd om het allemaal af te krijgen, omdat er steeds meer tijd gaat zitten in het ondersteunen van ouders en professionals. Ouders Online wordt meer en meer een service-organisatie, zoals we dat altijd gewild hebben.

Eigenlijk gaat het dus heel goed met ons, gelukkig. Met kinderen die zich goed ontwikkelen, en een bedrijf dat floreert. Wat wil je nog meer. Nou... geld dus. We kunnen de eindjes op dit moment nét aan elkaar knopen, maar we zijn toe aan een modernisering van het Forum, en we zouden zo graag onze dienstverlening nog verder willen uitbreiden omdat daar zoveel behoefte aan is. Een 100% dekking voor alle opvoedvragen bijvoorbeeld, zodat we niet meer hoeven te selecteren. Een 0900-nummer voor álle vragen over ouderschap. En nieuwe Vraagbaak-rubrieken over echtscheiding, verloskunde en tandheelkunde...

Vandaar dat we toch weer een beroep doen op u, om donateur te worden van Ouders Online. Omdat we volstrekt onafhankelijk willen blijven, zowel van de commercie àls van de overheid.

  • Bent u nog geen donateur, vul dan eerst even het aanmeldingsformulier in, en stort dan uw bijdrage op rek.nr. 44.65.63.013 ten name van "Vrienden van Ouders Online" in Almere-Stad. Uw welkomst-cadeau: een set zonneschermpjes voor in de auto!
  • Bent u al donateur? Dan hoeft u geen formulier in te vullen. Maak het geld gewoon over (zie boven), en vergeet niet uw donateursnummer te vermelden.
  • Weet u uw nummer niet meer? Mail dan naar [email protected] om het nummer op te vragen. Ook andere vragen over de Vriendenstichting kunt u stellen via dit e-mail adres.

We wensen iedereen een heel fijne zomervakantie. Tot ziens in september!