Home » Forum » Weer teveel vruchtwater

Weer teveel vruchtwater :(

Heeft je baby moeite met doorslapen?

Met deze tips heb je gauw weer een fijne dromer in huis!

9 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
100%mama
Weer teveel vruchtwater :(

Gisteren op controle geweest bij de gynaecoloog en die "schok" van de omvang van mijn buik ten opzicht van de vorige keer 3 weken geleden.....dusssss, echootje gemaakt en jawel hoor, weer een teveel aan vruchtwater, pfff, wordt dus weer een enorme toeter mee zeulen straks...Gelukkig gaat met baby boy alles goed en groeit "op curve" maar ondanks dat baal ik toch wel weer....4 weken voor ga ik dus niet redden omdat het gevaar op vroeg geboorte hiermee verdubbeld en mijn werkzaamheden dat niet toelaten. Ga toch wel vragen als het lukt om bijvoorbeeld achtr de balie te zitten ofzo.

Heb ook een suiker test mee gekregen om te controleren, maar heb gelukkig het gevoel dat dat wel goed zit.

Nouja, al met al......wilde ik het gewoon even kwijt....

Massi Nissa
Balen

He, vervelend hoor, is er geen kans dat het nog terugloopt qua hoeveelheid? Ik zou nu al met mijn baas in conclaaf gaan, want onvrijwillig eerder stoppen is vervelend, dan moet je straks ook weer eerder beginnen.
Wel fijn dat met je jochie alles goed is!
Groetjes
Massi

100%mama
Tja

het is geen RAMP natuurlijk, maar bij de 1e ben ik 30 kilo daardoor aangekomen.....IN BUIK! Echt waar, had me een pens niet normaal meer en de rest was zoals ik altijd ben, slank! Het is denk ik meer het aankomend "ongemak" waar ik tegenop zie...of zeur ik nu gewoon, ik weet dat het natuurlijk ergen kan....Terug loop zou kunnen, maar gezien de vorige zwangerschap....niet te verwachten.

Volgens mij beland ik in de ziektewet en de regel dat je dan ipv 4 weken terug gaat naar 6 weken bestaat niet meer, kan me herinneren dat ik dat ergens heb gelezen...ga er eens voor Googlen.

Ventje idd alles goed dus daar aren we natuurlijk wel superdesuper blij mee, dat is toch wat je wilt he!

Asa Torell
He 100%mama

Balen zeg. Het zit je niet bepaald mee deze zwangerschap! Fijn dat het in elk geval goed met de kleine gaat.

100%mama
Mopperdemopper

Tuurlijk ben ik blij dat het met de kleine goed gaat, het KAN ook erger natuurlijk dus het is ook gewoon even mopperen zal ik maar zeggen. Ik vind het jammer dat ik weer eerder zal moeten stoppen (wegens de kans op vroeg geboorte) en....nouja, ik vind het gewoon jammer!

Asa Torell
Ah 100%mama

Sorry als mijn bericht als zo'n vreselijke 'weesmaarblij' kritiek overkwam. Was absoluut niet de bedoeling! Ik vind dat je alle recht hebt om te mopperen!

100%mama
Nee joh!

IK vind dat ik loop te mopperen....kwam niet door jouw berichtje hoor! Vanuit hier dus dorry als mijn berichtje, na jouw berichtje zo over kwam....hahaha, snappie 'm nog?

Asa Torell
100%mama

;-).
Hopelijk krijg je evengoed IRL niet te veel van zulke bagatelliserende reacties! Mij lijkt zo'n vroeggeboorte-risico echt niet niks. Hoeveel weken ben je nu eigenlijk ook alweer?

100%mama
Asa

Tuurlijk is een risico op vroeg geboorte niet niks, ik moet er niet aan denken! Ik ben nu 26 weken en loop in vergelijking met de vorige zwangerschap "achter" omdat het risico er toen al bestond bij 21 weken. Het is echt een kwestie van heel goed luisteren naar eigen lichaam (oei, moeilijk!) en voldoende rust (ehhhhhh rust? Hahahaha).

Daarbij heb ik wel tegen de gyn gezegd...vergeet niet dat ik een Indo verwacht he.....die komen NOOIT te vroeg, hahahahahahaha.

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.