Home » Forum » Wanneer naar het zitgedeelte van de kinderwagen

Wanneer naar het zitgedeelte van de kinderwagen

10 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
quinta
Wanneer naar het zitgedeelte van de kinderwagen

hoi
Wanneer hebben jullie je kleine naar het zit gedeelte van de kinderwagen gedaan mijn zoon past niet meer in het lig gedeelte hij is (ruim 5 maanden).

hoor het graag van jullie

groetjes quinta

zon
5 maand

Wij hebben onze oudste dochter met 5 maand in het zitgedeelte gedaan. Voornamelijk omdat zij anders alleen maar huilde. Onze middelste dochter heeft tot 8 maand gelegen. Zij vond dit prima en paste er tot die tijd goed in. Onze zoon hebben is 5,5 maand, hij zit sinds een paar weken omdat hij er helaas ook niet meer in paste.

Polly Shearman
Mijn jongste

pas met 8 maanden, toen pastte hij er gewoon echt niet meer in. Maar hij sliep er nog zo lekker in, en ik had zo;n moeite met afscheid nemen van die bak...

zucht...

daar is toen een heel lang draadje over geweest, zoek maar eens in het archief naar wandelwagen bak.
babyruud was er wel aan toe, maar mama niet!

groet, polly

Kiki
Mijn zoontje was bijna zeven maanden

We wilden het eigenlijk wel eerder doen, maar we gingen nog op vakantie. Voor die lange dagen buiten vonden we het wel praktisch dat hij nog in de wagen kon.

Genista
Pas toen ze konden zitten

Nu hadden we een grote bak en kleine kinderen, dus dat konden we ook rustig afwachten :-)
Oudste was al ruim 9 maanden toen hij naar het zitgedeelte ging. Tot die tijd vond hij het prachtig om op zijn buik te liggen en boven de rand van de bak uit te kijken. We hebben toen de kap er maar gewoon afgeschroefd.

LindadR
Allang

Toen de jongste vijf maanden was. Hij vond er geen pest aan in de bak en nu ziet hij tenminste wat. De oudste was een maand of zeven, die had het er beter naar zijn zin.

Linda

Guinevere
7 mnd

Volgens mij met 7 maanden, toen hij toch zijn tijd voornamelijk zittend in het liggedeelte doorbracht (beetje gevaarlijk). Alleen als we op bezoek gingen en een bedje nodig hadden nam ik de reiswieg nog mee, of als hij moest slapen en ik wist dat ik naar de school toe moest wandelen, dan liet ik 'm in de reiswieg in slaap vallen.

mama van Linde
6 maanden

volgens mij ongeveer met 6 maanden. We konden het zitgedeelte van de kinderwagen wel helemaal plat leggen. Want rechtop zitten lijkt me nog niet goed met 6 maanden.

Daphne mv Jochem
4,5 maand

mijn ventje is nu vier maanden en bijna 70 cm lang en past bijna niet meer in de bak. Hij moet dus wel over naar het zitgedeelte, maar kan natuurlijk helemaal nog niet zitten. Dus ik zit ook met een probleem ;-)

Ik heb inmiddels begrepen dat die reiswiegen zo kort zijn omdat dat veiligheidsrichtlijnen zijn. Kinderen mogen niet zitten in zo'n bak, omdat ze eruit kunnen vallen. Alleen hebben ze geen rekening gehouden met lange kinderen.

Daphne

kroet-28
Ook rond 6 maanden

maar zitgedeelte (bugaboo) kon helemaal plat, dus dat deed ik wel meestal, omdat het niet echt goed voor de ruggetjes is om al te zitten.

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.