Home » Forum » Judo pak of ju jitsu pak

Judo pak of ju jitsu pak

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Tink
Judo pak of ju jitsu pak

Vraagje, hier zitten vast kenners :)
Mijn zoon van 7 zit sinds kort op ju jitsu les, hij vindt het geweldig. De proeflessen zijn achter de rug, en nu wordt het wel tijd dat hij in plaats van in sportbroek en shirt in een echt ju jitsu pak gaat sporten.
Ik heb eens rondgekeken op Marktplaats en zie daar eigenlijk vooral judopakken staan, en wat taekwando- e.d. pakken. Is zo'n pak hetzelfde als een ju jitsu pak (soort universeel vechtsportenpak?), of zitten daar verschillen tussen?
Alvast dank :)
Groetjes Tink

P.S. kan er via de club ook eentje aanschaffen, maar dat kost dan gelijk rond de 40 euro, het kan goedkoper via MP :)

Merla
Tink

Volgens mij zit er geen verschil in die pakken hoor.
Als je belangstelling hebt, ik heb er nog twee liggen die niet meer gebruikt worden. Twee op een volgende maten waarvan er vast en zeker eentje zal passen. De grootste mag je hebben voor alleen verzendkosten. Die heb ik ook al eens van iemand hier op OOL gekregen. De ander heb ik zelf nieuw gekocht, is iets kleiner (past mijn 7 jarige nu precies) en is een jaar gebruikt. Voor deze vraag ik nog wel wat. Ik weet zo even niet meer uit mijn hoofd wat ik er toen voor betaald heb, moet ik even opzoeken. Maar ik denk dat ik er zo'n 10 of 15 euro voor wil hebben.
Laat maar weten of je belangstelling hebt.

mee1977
Zelf jaren gedaan

een judo pak en een ju jitsu pak zijn hetzelfde.
Een teakando pak is anders. Judopak is een jas, en een teakando pak is een shirt met v hals (gaat over het hoofd aan).

Jammer genoeg heeft mijn dochter gekozen voor voetbal, ik zag haar al op de judo of ju jitsu mat staan.. Doet me weer helemaal terug denken aan mijn eigen tijd... pfff sorry ga helemaal ot

Tink
Bedankt

Hetzelfde dus, daar kan ik verder mee :)
Merla bedankt, heb inmiddels via MP contact met iemand hier in de buurt die er eentje heeft in waarschijnlijk de goeie maat.

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.