Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

steffie G

steffie G

01-10-2008 om 18:57

Fax

hallo, kan iemand nakijken of ik wel of niet een fax heb ontvangen??
gr.Steffie

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Bevestiging

Degeen die een fax verstuurt kan een bevestiging daarvan uitprinten (hij is verstuurd en op het adres aangekomen). Als je op het postkantoor faxt, dan kan dat zelfs met stempel en paraaf van de postbeambte.
Maar eh... als jij helemaal geen fax hebt.. dan kun je 'm ook niet ontvangen natuurlijk.
Groet,
Miriam Lavell

steffie G

steffie G

01-10-2008 om 19:07

Vanuit een hotel

degene zit in het buitenland,wij kunnen hem dus niet bereiken, heel vervelend.
Het is een zakelijke kwestie, die we op deze manier niet kunnen oplossen. Hij heeft een fax vanuit een hotel aan de andere kant van de wereld gestuurd. Ik wou het negeren en doen of ik hem niet gekregen heb.Maar waarschijnlijk kan dat dus niet. Heel vaak is ook de inkt op van dat ding en doet ie weken niet.... maar dan zal de zender wel een melding krijgen, dat het niet lukt.
Bedankt Steffie

Steffie

Ik weet het niet zeker, maar ik vermoed dat een verzendbevestiging gegeven wordt op het moment dat het signaal aan de andere kant goed wordt opgepakt. Als er vervolgens toch geen papieren fax uitrolt omdat de inkt of het papier op is, dan is het signaal wel binnengekomen en heeft de andere kant dus waarschijnlijk wel het bericht gekregen dat e.e.a. goed is aangekomen.

Is bij de ontvangende fax het papier of de inkt weer aangevuld, dan komt het bericht - dat in het geheugen is opgeslagen - er normaal gesproken alsnog uitrollen (maar waarschijnlijk niet als je dat ding maandenlang zonder inkt laat zitten).

Groeten,

Temet

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.