Home » Forum » Feestje

Feestje

3 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
mar1
Feestje

Hallo allemaal

Wij zijn over een 1,5 jaar 12,5 jaar getrouwd en wilden het vieren, ook omdat we dan allebei 40 jaar worden. Ik wilde eigenlijk iets anders dan alleen een zaaltje huren, iets met activiteiten en iets leuk voor een massa kinderen tot ong 11-12 jaar. Misschien ook ergens met wat naaste familie overnachten. Hebben jullie zoiets eens gedaan of ideeen? Lokatie zuidlimburg of westbrabant.

Ben benieuwd naar jullie ideeen.

*Sophie*
(toen nog) centerparcs met skibaan

Hebben mijn ouders gedaan toen ze 50 jaar getrouwd waren. 3 huisjes gehuurd voor 2 overnachtingen. Ieder kreeg een enveloppe met geld voor o.a. een dagkaart voor de skihelling, want die heb je daar in dat park in Brabant/Limburg.
We hebben ook nog van allerlei andere dingen gedaan, maar dat skien was wel speciaal ;- )

Ook zijn we 10 jaar eerder naar Bad Bentheim geweest, net over de grens in Duitsland. Hadden mijn ouders in een hotel 3 kamers gehuurd, allemaal op een rijtje. Was een dolle boel daar op de gang iedere keer, hahaha! Zat ook een zwembad bij, in het hotel. Sauna ook. En het eten was in buffetvorm.
http://www.grossfeld.com/
Kregen we ook nog ieder een enveloppe met geld en gingen we met z'n allen winkelen in een andere Duitse stad. Aangezien het hartje winter was, was het een heel mooie sfeer, zo met alle sneeuw, die er toen gevallen was.

Zijn wat ideetjes wat wij hebben gedaan, of eigenlijk mijn ouders en ik denk er nog met veel plezier aan terug ;- )

groetjes, Sophie.

Puck2
Karten

Toen mijn schoonouders en oom en tante (broer-zus is getrouwd met zus-broer op dezelfde dag) 40 jaar getrouwd waren hebben we met beide families samen ook een feestje gehad. We hebben met z'n allen gekart, voor de kleinkinderen was er een speciale kinderrace. Daarna gelasergamed en daarna lekker met z'n allen gegeten. Een soort grillbuffet met voor iedereen wat wils. Was toen erg geslaagd.

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.