Home » Forum » Goed corrigerend ondergoed bestaat het

Goed corrigerend ondergoed, bestaat het?

13 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Pip
Goed corrigerend ondergoed, bestaat het?

Na drie kinderen (de jongste tien weken oud), zijn buik en heupen niet meer...eh...zeg maar... Nou ja, dat hoef ik hier vast niet uit te leggen.
Ik pas wel weer een deel van mijn 'oude' kleren, maar het lubbert en flubbert er lekker overheen, onderdoor en langs, zeg maar.
Nu vroeg ik me af: goed corrigerend ondergoed, bestaat het?
Groet,
Pip

Maria
Goh...

Da´s toevallig Pip.. ik wilde net zo´n draadje beginnen. Ik geen drie kinderen, maar "slechts" één, maar alweer 45+ en vooral veel minder strak dan 25-. Dik ben ik niet (BMI 23), maar het vel is slapper en dat laagje vet daaronder krijg ik maar niet weg. Dus onder alle kleding zie je rolletjes en bolletjes, tenzij ik wijde(re) kleding aandoe, hoewel ik nu ook niet eens (te) strakke kleding draag.
Maar goed, dacht dus ook aan corrigerend ondergoed, maar twijfelde, omdat ik niet weet wat het met je lijf doet. Worden je spieren daar niet slapper van met als gevolg dat het alleen nog maar erger wordt?

Hoop dat je (we) nog wat reacties krijgt...

Groetjes, Maria

Lis@
Slim en lift

Ik denk er aan om dit te kopen hahahaha. Maar ik zou wel wat meningen willen horen van vrouwen die deze al heeft.

Sancy
Schoonzus

heeft ooit in een keurige damesmodezaak gewerkt waar ook lingerie en corrigerend ondergoed verkocht werd. Het kan wel een kledingmaat schelen als je een goed passend model hebt, vertelt ze altijd. En ze laat ook in de praktijk zien dat ze gelijk heeft.

Kaaskopje
Worstje

Wat ik me altijd afvraag is of je je toch niet een beetje een warm opgepropt worstje voelt in zulk corrigerend ondergoed.

Manda Rijn
Ik ben wel

blij met panty's en leggings, ik heb een simpele gebreide legging van de hema, heerlijk ding dat wat los hangt bij elkaar houdt. En dan eerst een hemdje en daar overheen die panty/maillot of legging dan zakt het niet af.

Corrigerende onderbroeken ook geprobeerd maar dan rolt het boven die onderbroek omhoog en inderdaad, het zit rot.

albana
Nee lekker

ik heb me zo'n corrigerend hoog broekje laten aanpraten op een of ander party....maar hij zit héélijk. écht lekker warm, stevig maar niet te strak. mijn bubbels vallen wel mee. alleen mijn bovenbenen zijn een ramp, maar in de winter zie je die toch niet, toch? ja en m'n borsten zijn gevulde envelopjes....maar daar helpt geen corrigerend ondergoed tegen aan. maar dat broekje is erg lekker. ik heb er nu meer....van de hema (scheelt veel in prijs, net zo goed).
groeten albana

Maxime
Echt waar hema?

Hoi Albana,

Vertel eens meer? Hoe ziet dat broekje van de Hema er dan uit, ik ben wel geinteresseerd. Staat ie op de site van de hema? Ik heb alvast de pagina met het ondergoed opgezocht: http://www.hema.nl/nl-nl/home/zoekresultaten.aspx?freetext=ondergoed

Alvast bedankt,
Maxime

albana
Online niet te vinden

maxime ik heb voor je gekeken, maar kan dat wat ik heb online niet vinden (misschien door het 'prijsfilter' dat ik wel heb geprobeerd uit te zetten, maar wat niet lukt?). ze hadden er toen ook meer. ook andere soorten corrigerend ondergoed. het matriaal voelt een beetje als panty, net zo glad alleen is het véél dikker en steviger, volgens mij hebben ze hetzelfde matriaal ook in sport-b-h's bij de hema. dat 'broekje' dat ik heb is geen écht broekje. het is een soort erg brede band die je over je buik tot aan je borsten kunt trekken (dus ook nooit meer koude rug). je ondergoed houd je er gewoon onder....als naar de w.c. wilt geen gehannes dus....dan trek je je onderbroek eronderuit en later stop je 'm er weer een beetje in. ik zag ze laatst nog liggen bij de hema al heb ik er niet precies opgelet, het kunnen ook andere modellen geweest zijn, ik zocht toen namelijk ondergoed.....ik weet wel, een collega van mij heeft corrigerende broekjes (iets hoger in taille en met vrij lange pijpjes) óók van de hema, dus ze hebben meer modellen corrigerend ondergoed. er zitten bij mij wel naden in (meerdere zelfs) maar daar heb ik geen last van. w.s. om de stof de goede kant op te laten 'trekken' zodat het niet in de breedte uitzet zeg maar....
ik heb er 2 1 van die party die is zwart en 1 van de hema die is wit. daar heb ik genoeg aan. ik draag ze alleen in de winter en onder stof die 'tekent'. je kent dat wel heb je een leuke trui maar komt daar zo'n bandje over je broek aanzetten (je hebt 'm gepast met een andere broek) en dat zie je door de trui heen....wat ik er wel een nadeel aan vindt: door de gladheid van dat broekje zakt m'n broek makkelijker af....laatst heb ik de riem van m'n dochter gepikt omdat daar elastiek inzit en die hield die broek wel omhoog....(hahaha) 't moet ook niet gekker worden....maar goed dat niemand even onder zo'n trui dan een blik werpt hé? leuke knalrode kinderriem met figuurtjes en erboven een ingepakte zwarte buik...tjonge, jonge
groeten albana

Mamarijke
Raar maar waar

Bij de Hema staan ze in de winkel bij de zwangerschapsbeha's ed. Ik heb zelf ook een corrigerende met pijpjes van de hema. Ik draag hem over mijn panty heen, zodat hij gelijk een dubbele werking heeft --> mijn panty zakt niet af, en mijn buikje is iets kleiner.

Maxime
Ik ga zoeken

hoi,

Bedankt, ik ga morgen zelf eens zoeken in de hema, weet nu een beetje waar ik op moet letten!

maxime

Emmalynn
Gekocht!

Ik heb er ook één gekocht bij de Hema.
Gewoon te vinden bij het ondergoed. Buik is er nét iets platter in. Nu twee dagen gedragen. Bevalt me (tot nu toe) goed. Misschien pas ik nu weer in broeken die ik net niet meer aan kon, maar dat moet ik nog even proberen.

Emmalynn

Chantelle
Action

Ik heb enige weken geleden voor 3 euro per stuk corrigerende hoge broekjes gekocht die werken én lekker zitten en corrigerende hemdjes (lastig aan te trekken maar zitten heerlijk).

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.