Home » Forum » Logeerkamer inrichten

(logeer)kamer inrichten

White noise helpt je baby slapen!

Lees in dit artikel hoe het werkt én hoe je ermee aan de slag kunt.

 

3 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
reina
(logeer)kamer inrichten

We hebben opeens een kamer over :-). Het wordt een beetje mijn kamer, maar tegelijkertijd komt er wel een bed in te staan, zodat het ook de logeerkamer wordt. Ik heb allerlei leuke ideeën, maar ja, het is maar 1 kamer ..., keuzes maken dus :-) Er komen in elk geval spullen in die ik van vakanties meenem, zoals tekeningen. Wat ik sowieso wil gebruiken voor wand of plafond zijn doeken die ik van diverse vakanties heb meegenomen, zoals 2 kleurige sari's, voor op het bed heb ik al een mooie blockprintdoek uit India. Hoe zal ik die lappen het best kunnen gebruiken, hoe vast maken/ophangen? Ik denk dat met die kleurige doeken etc witte wanden het mooist zijn? (Normaal hou ik daar niet van, ik ben van kleur, maar dan vind ik het erg moeilijk welke kleur... ) Ideeën zijn welkom!!

reina
Fladdersbeestje

Ik wil de stof wel heel laten, maar natuurlijk kunnen aan die spijkertjes bijv knijpertjes, die heb je vast wel klein (?) Hoe heb je dat gedaan, geplooid? Bovenaan of halverwege? Schuin/recht? Het lastige van die sari's is misschien dat ze heel lang, maar niet hoog zijn of maakt dat niet uit? Gek genoeg kan ik me er niet zo goed een voorstelling van maken.

reina
Fladderbeestje

Foto op hyve? Ik wil ook graag een keer komen kijken als ik het niet snap :-), maar dan later, het is hectisch hier en aan het eind van de week helemaal :-), maar zover ben ik toch voorlopig nog niet, eerst ruimen, behang stomen, behangen, verven..... ben benieuwd!

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.