Home » Forum » Binnenkort functioneringsgesprek

Binnenkort functioneringsgesprek

Kind mee naar een uitvaart, wel of niet?

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten? Lees deze tips van een rouwcoach.

 

8 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
liat
Binnenkort functioneringsgesprek

Bij mijn sollicitatie had ik destijds niet met de directeur gesproken. Ik wil graag carrière maken binnen de organisatie waar ik nu zit. Is het verstandig dit nu al te gaan aankaarten? Ik zit er nog maar een jaar.

liat
Heeft iemand nog andere tips

hoe ik een managementpositie kan krijgen? Misschien een goede coach of een goed boek?

Kaaskopje
Bij een functioneringsgesprek

is het juist de bedoeling dat je praat over het verleden, heden en de toekomst. Mocht je de baan van de directeur willen, dan zou ik daar niet over praten:-), maar je mag best laten merken dat je graag wilt doorgroeien naar andere functies met meer verantwoordelijkheid.

amk
Eisen

welke eisen worden er bij jullie aan een managementfunctie gesteld?
Bij ons kom je de sollicitatieprocedure niet eens in als je niet minimaal HBO+ bent met enkele jaren ervaring.
Die afwijzing krijg je al van het sollicitatiesysteem die je personeelsgegevens w.o je opleidingsniveau checkt tov de vacature waar je op solliciteert.

Roosje Katoen
Hmm

Een coach of een goed boek lijkt me niet de juiste zoekrichting. Wat houdt die beoogde managementpositie precies in?
Ik zou in het functioneringsgesprek aankaarten dat je ambities hebt om door te groeien en bespreken wat de mogelijkheden zijn.
Daarvoor alvast nadenken wat je nodig hebt voor zo'n positie? Heb je alle competenties in huis? Laat je dat ook zien? Zo niet, welke opleiding/cursus heb je nodig om bij te scholen? Val je op in de organisatie? Word je gevraagd voor projecten? Zorg dat je jezelf in the picture speelt zodat ze niet om je heen kunnen.

Annet
Ik wil best meedenken

maar niet via dit forum.
Als je wilt, kun je mij mailen op annet123@xs4all.nl

Tinus_p
Tsja

Liat:
"Ik wil graag carrière maken binnen de organisatie waar ik nu zit. Is het verstandig dit nu al te gaan aankaarten? Ik zit er nog maar een jaar."
Daar is eigenlijk -net zoals je vraag naar coach en boek- niet 1-2-3 een antwoord op te geven, omdat veel afhangt van bedrijfsbeleid en bedrijfscultuur. Ik ben t eens met Kaaskopje, meestal is een f-gesprek een goed moment om over zoiets te beginnen. Maar vraag eens voorzichtig rond op je werk -wat is 'normaal'? Is er snelle doorstroming richting management, of juist helemaal niet?

Even zo
Ja

Ja, tuurlijk aankaarten. Als je wacht totdat de kant voorbij komt dan is ie allang gegrepen door anderen die hem gewoon grijpen als de kans voorbij komt. Ik ben na, 1,5 jaar in een hogere managementfunctie (20 man aansturen)íngerold.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.