Home » Forum » Single man en kinderwens

Single man en kinderwens

14 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Sander35
Single man en kinderwens

Hallo,

Ik ben een single man van 35 jaar met een vurige kinderwens. In de relaties die ik heb gehad is het er nooit van gekomen, maar nu heb ik toch echt de wens om papa te worden, in eerste intstantie alleen.
Nu is mijn vraag of dat ook zou kunnen via een draagmoeder. Ik bedoel dan niet een bekende of iets dergelijks. Mijn vraag is meer hoe ik in contact kan komen met een eventuele draagmoeder.
Ik heb lang gezocht naar informatie over dit onderwerp, maar kennelijk is het tamelijk uniek, want er is nauwelijks nuttige info te vinden.
Misschien op deze manier ;-)

Groeten Sander

Pieter
toch samen

Ik zou het samen doen met een vrouw die een kind wil zonder relatie en dan gaan voor co-ouderschap.

Mej. Griffel
relatie

Sander. Je bent 35 dus je hebt nog even. Ik adviseer je eraan te werken om een goede relatie te krijgen en te houden.
Of ben je zo gedesillusioneerd in relaties dat je liever alleen wil blijven?

skik
Draagmoeder

Tenzij een vrouw zich door jou wil laten bevruchten en het kind na 9 maanden aan jou wil geven, zal je voor draagmoederschap ook een donoreitje nodig hebben. Ik vind het al met al nogal een complexe manier om aan een kind te komen.

skik

AnneJ
Stichting meer dan gewenst

http://www.metronieuws.nl/binnenland/2014/03/single-mannen-maken-werk-va...

"Niet alleen vrouwen, maar ook single mannen maken steeds vaker werk van hun nog onvervulde kinderwens. Er is een groeiend aantal aanmeldingen van alleenstaande mannen voor informatie- en ontmoetingsbijeenkomsten bij stichting Meer Dan Gewenst. "

http://www.meerdangewenst.nl/
Ben je hier al geweest?

Als je ergens aanhaakt krijg je via via vaak wel meer contacten en informatie.

Ook in mijn tijd dertig jaar geleden was er al een netwerk aan stichtingen en individuen/groepen die zich bezig hielden met alleenstaand of alternatief ouderschap. Je moet ze even weten te vinden.

KirstenB
Gezocht

Hallo Sander,

Misschien raar om het via hier te doen, maar het volgende. Ik ben zelf ook opzoek naar een leuke partner voor kinderen, aangezien mijn kinderwens sterk toe neemt.. lijkt het je wat om elkaar te leren kennen?

Groetjes

nathalie
Zoek een een man om in de toekomst een gezin te starten

Hoi Sander35

En al iemand gevonden ? Ik wil ook kinderen en wil je zeker een kans geven om deze wens uit te laten komen. Laten wij eerst afspreken om te kijken als wij bij elkaar passen.

Groetjes Nathalie

Sanderrr
Zelfde vraag...

Hallo,

Ik ben vanuit Google opzoek gegaan naar verschillende mogelijkheden, en kwam vervolgens (o.a.) uit op deze pagina. Ik weet niet of het geheel de bedoeling is om hiermee op deze oproep te reageren, maar ik zit in ieder geval met exact dezelfde kwestie. Gek genoeg zelfs dezelfde voornaam, maar dat terzijde.
Ik kan er verder weinig concrete dingen over vinden, dus alle tips zijn welkom. Op relatiegebied schort het bij mij nogal, omdat ik niet bepaald een "outgoing" type ben. Vandaar dat ik nu op zoek ben naar andere mogelijkheden.

Groeten,

Sander

Kaaskopje
Kennen je vrienden en familie deze wens

Mijn schoonzus is door 'bemoeizucht' (in positieve zin) van vrienden in contact gekomen met een man die niet op vrouwen valt, maar wel een kind wilde. Ze hebben samen een kind gekregen via k.i.. In hun geval vind ik dat de consequenties in het nadeel van het kind zijn uitgepakt. Vader woont namelijk niet in Nederland. De band is daardoor niet bepaald wat het moet zijn.

Er zijn veel vrouwen die alleen moeder worden, zo is de natuur nu eenmaal, zij wordt zwanger. Maar hoeveel kiezen daar echt héél erg bewust voor? Misschien is het een idee om eerst eens rond te vragen hoe het alleenstaand moederschap bevalt en filter daaruit of het echt iets voor jou is. Zou co-ouderschap misschien een betere oplossing zijn dan alleenstaand?

Maar op relatiegebied hoef je je er toch ook nog niet bij neer te leggen dat jij vader kunt worden omdat je geen outgoing type bent? Hoe denk je dat andere mensen die niet outgoing zijn aan een partner komen? Internet is je vriend.

Ik zou overigens ook voor alleenstaand moederschap gekozen hebben als ik rond mijn 30ste nog geen partner had kunnen vinden. Liever alleen dan niet.

Luukje
Vraag

Ik ben zelf 24 en loop al een aantal jaar met de kinderwens rond. Helaas wil het in de liefde nog niet echt lukken.
Nu vraag ik me af moet ik nog wachten of is het al verstandig om verschillende opties te gaan opzoeken.

Fiora
Wow

Je kunt een vrouw vinden met hetzelfde doel. Nu is het niet nodig om te trouwen

Sum
Best heftig

Toch moeilijk dit soort situaties. Soms denk ik dat we gewoon teveel keuzes hebben. Ik heb gelukkig 1 dochter maar had zo graag nog een tweede gewild. Wens zolang geparkeerd omdat ik het niet weer alleen wilde doen maar zelfs dat lijkt nu het overwegen waard. Hoe is het toch dat ik leuke potentiële partners tref die geen kinderen (meer) willen terwijl er schijnbaar toch ook nog mannen rondlopen met een kinderwens. Verbaast me bijna.

Tineke van Gaal
Ze bestaan

Ik lees dit bericht en toevallig had ik laatst een gesprek met een vriend. Hij is 43 en heeft 4 kinderen mee-opgevoed maar nooit zelf kinderen gekregen. Hij vertelde dat hij toch wel heel graag een kind van zichzelf zou willen. Dus ze bestaan :)

Dees
Beter als een scheiding

Ja natuurlijk bestaan ze. Een familielid van mij doet dat ook. Hij wilde graag een kind zij wilde graag een tweede. Op dat moment zat een relatie er voor beiden om verschillende redenen niet in. Kind werd geboren en dat gaat nu al een jaar of 11 helemaal.goed. Mooie is dat beide ouders heel bewust voor deze constructie hebben gekozen en gewoon goed met elkaar om kunnen gaan. Dat merk je dus aan dingen als het zoeken van contact tijdens vakanties en elkaars opvang zijn.