Zwanger worden Zwanger worden

Zwanger worden

12 dagen over tijd

sinds afgelopen januari ben ik gestopt met de pil om onze kinderwens in vervulling te laten gaan.
nu werd ik 16 jan voor het eerst ongestelt, met een cyclus van 22 dagen, hield mooi aan tot dat ik nu dus 12 dagen geleden ongestelt moest worden, wel de buikpijn,hoogfpijn,etc, maar niet daardwerkelijke bloedverlies. Dus wij 3 dagen geleden een test gedaan van clearbleu maar dus negatief.
omdat ik meer symptomen heb, zoals vermoeidheid, krampen, steekjes in de onderbuik/liezen pijnelijke borsten. maar afspraak gemaakt bij de dokter. waarop hij heel duidelijk zei na even gevoelt te hebben aan mijn buik. een test liegt niet, wacht maar af tot je mentruatie komt.
nou was ik benieuwd, wat er aan de hand is.
komt iemand dit bekend voor? deze klachten of verschijnelen?

mvg

Clowntje

Clowntje

30-03-2012 om 11:08

Nog een keer testen?

Volgens mij kan je zo vroeg niet echt iets voelen aan je buik en moet je het echt van een test hebben.
Heb wel vaker gehoord dat er pas laat positief getest werd, misschien is dat bij jou ook?

Sterkte met wachten! Hoop dat je snel iets weet.

Hercontrole

Helaas denk ik dat je dokter er toch een beetje naast kan zitten. Een zwangerschapstest kan net even te vroeg zijn of je hebt veel gedronken zodat de waarden van HCG nog te laag zijn. Ik zou mezelf hertesten na een week. En zelf wist ik altijd meteen wanneer ik zwanger was, bijna op de minuut af. En verder zou ik niet te lang met dit soort klachten willen rondlopen een andere reden van een te laag HCG in bloed of urine kan een complicatie van de zwangerschap zijn zoals een extra uteriene zwangerschap bijvoorbeeld. Vraag zonodig doorverwijzing naar een gynaecoloog.

Zeggik Nie

Zeggik Nie

31-03-2012 om 18:25

Ontpillen?

Als je na lange tijd pilgebruik stopt kan je cyclus wat in de war zijn. Zou het kunnen dat deze cyclus gewoon wat langer duurt?
Ik zou nog even afwachten, over een tijdje nog eens testen en als het echt te lang duurt langs de huisarts. Die kan dan een echo laten maken. Mocht je dan inderdaad niet zwanger blijken kun je medicatie krijgen om je cyclus een 'zetje' te geven.

LunaM

LunaM

22-04-2012 om 20:21

Dit heb ik dus ook, alleen nog niet bij de dokter geweest en nu 6 รก'7 maanden gestopt met de pil.
had vandaag ook doorzichtige afschieding( net eiwit)
Hoe is het bij jou afgelopen?

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.