Zwanger worden Zwanger worden

Zwanger worden

Bloedverlies

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, gooi ik er meteen een vraag voor jullie er in.

Ik ben 1 april gestopt met de pil en netjes op 3 april ongesteld geworden. Nu heb ik sinds vandaag nogal last van menstruatie pijn en licht bloed verlies.(donker kleurig en is voornamelijk na het toilet bezoek).

Achtergrond info: Ik heb al 2 gezonde kinderen en wil met mn huidige vriend graag nog een kleine. Ik ben 35 jaar en is 9 jaar geleden dat ik voor het laatst zwanger was.

Alvast bedankt.

Jolaya

Carolien

Carolien

22-04-2009 om 11:07

Maar

wat is nu je vraag? Wil je weten of dit bloedverlies te maken zou kunnen hebben met een eventuele innesteling? Of wil je weten of je na pilgebruik onregelmatige bloedingen zou kunnen hebben? Of nog iets anders...
Groetjes,
Carolien

Denk ik niets aan de hand hoor

vanaf mijn tweede zwangerschap ook afscheiding tijdens zwangerschappen gehad.
Maar ook op het laatst van de cyclussen. Als ik in de laatste week naar de wc moest (stiekum hoopte je dan op een zwangerschap) en ik drukte (ontlasting) iets te hard, had ik helder rood bloed. Volgens de HA is de baarmoedermond extra gevoelig in deze tijd van de cyclus en kan het zijn dat er een minuscul adertje knapt. Dit viel mij op tijdens maanden voor mijn laatste zwangerschap. Kon mij het niet meer van mijn andere zwangerschappen of periode ervoor herrinneringen.
Af en toe nu nog als ik in de laatste week voor ongi zit en moet (jullie weten wel). Een dag later kan dit dan bruinsig zijn.
Succes met klussen.
Gr. Rymcke mammie van 4 jongens.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.