Zwanger worden Zwanger worden

Zwanger worden

xx

xx

02-01-2010 om 16:53

Clubje zwanger worden (oud en nieuw) deel iii

Nieuw draadje is opgestart

peggy

peggy

03-01-2010 om 08:48

Regien

hoi regien,
dus eigenlijk ben je nog niks opgeschoten met het weten of je zwanger bent of niet. dat is wel een enorme fout van de ha als dit niet klopt. hij heeft waarschijnlijk jou dus valse hoop gegeven. echt niet netjes van die man. maar toch blijf ik nog steeds voor je hopen dat je zwanger bent hoor.

groetjes en liefs, peggy

Peggy

Hey!

Het zou inderdaad een erg grove fout zijn van mijn HA als het morgen niet waar blijkt te zijn. Ik ga dan ook zeker even met hem praten want het heeft me wel erg veel goede (valse) hoop gegeven....

Sinds gisteren voel ik een drukgevoel rechtsonder in mijn buik, vanochtend toen ik nog op bed lag had ik ook een stekerig gevoel onder in mijn buik.
Steeds vraag ik me af waar dat vandaan komt. Heb jij een idee?

Morgenvroeg bloed prikken en dan afwachten, er zit niets anders op!

Hoe gaat het met jou?

Liefs,
Regien

peggy

peggy

03-01-2010 om 22:24

Hoi regien

meis, ik weet niet waar dat vandaan kan komen die stekerige pijn. als ik ongesteld moet worden heb ik ergens in de cyclus wel pijn in mijn onderbuik links en ook wel eens rechts. ik denk dat je hier mee beter naar de ha kan gaan en vragen wat het is. toen ik in het begin zwanger was van kevin merkte ik behalve het uitblijven van mijn ongesteldheid helemaal niks van mijn zwangerschap. ik wist dus ook niet dat ik zwanger was tot dat mijn man het zei en ik uiteindelijk een tijdje later een test ging doen.
ik hoop dat je gauw duidelijkheid hebt over je eventuele zwangerschap. ik blijf voor je hopen. hier gaat het redelijk. heb vanavond even de vragenlijst van het zh even op papier over nieuw geschreven met gelijk een toelichting er bij. de vragen voor de man zijn wel heftig tegen over die van de vrouw. maar we wachten wel af tot we 25 jan. nu ga ik mijn bed in want kevin moet morgenvroeg weer naar school en ik voel me best wel moe. welterusten en tot gauw. liefs, peg

Vaag streepje

Vanochtend een zwangerschapstest gedaan en toen had ik een vaag streepje op de test staan...ben ik nu in verwachting???

Ook bloed geprikt, morgen om 9.00 uitslag....

Een zeer onrustige Regien

Regien

Een streep is een streep!

Ik geloof dus dat we je mogen feliciteren?

Overigens had ik ook vage pijn onder in mijn buik in de beginfase van mijn laatste zwangerschap. Wat het was? Innestellingspijn? Ik heb echt geen idee.

Een incidentele meelezer.

Regien

hoe ver voor nod zit je?

Hcg 13

Komende zaterdag is zo'n 14 dagen na de eisprong...

Afgelopen maandagochtend, naast de test met het vage streepje, ook bloed geprikt en het HCG was 13...nu is de vraag of dit van de Pregnylspuit is of van zwangerschap. Morgenvroeg mag ik weer bloed prikken, morgenavond uitslag.....

Hcg gedaald naar 5

...was de boodschap van de HA. Niet zwanger dus, denk ik dan.

De volgende keer doe ik pas na 2 weken een zwangerschapstest of bloedtest...dat is mij duidelijk geworden...

Liefs,
Regien

Ik vind het jammer...

....dat er niemand reageert op mijn teleurstelling, voelt een beetje alleen ;-(

Liefs,
Regien

Regien

Ik lees je bericht nu pas, wat een teleurstelling. Denk dat het idd een goed idee is om de volgende keer langer te wachten. Ook al zal dat niet makkelijk zijn. Op welke dag valt je NOD? En heb je je HA nog aangesproken op de valse hoop die ie gegeven heeft....eikel...Je staat al bol van de hormonen en onzekerheid zo iemand kan je daar echt niet bij gebruiken. Ik hoop dat je nu snel uit je onzekerheid gehaald wordt en door kan naar de volgende ronde.
Sterkte met het verwerken van deze teleurstelling
Liefs

Hier

slaat de onzekerheid toe...M´n man zijn contract wordt niet verlengd. Misschien over 3 maand weer terug en anders weer traject in met uitzenbureaus, ww, hoop papierwerk ennnn twijfel bij mij over een 2e kindje........

Therese

Therese

07-01-2010 om 11:37

Regien

Wat ontzettend naar zeg! Bah, dikke knuffel voor jou. Ik zal voor je duimen dat dit de laatste teleurstelling voor je gaat worden.

Heb jij je huisarts nog op aan gesproken dat het een flapdrol is? Ik vind het toch zeer kwalijk dat een arts niet weet dat pregnyl een valste test kan geven. Uiteindelijk zit jij met het verdriet en de teleurstelling.

Liefs

Therese

Therese

07-01-2010 om 11:37

Nijntje

Wat een narigheid met werk. Ik hoop dat je man snel een baan kan vinden en dat je voor de tweede kan gaan!

Liefs

Therese

Bedankt, ik hoop ook dat hij snel weer ander werk vindt, of weer bij dezelfde werkgever aan de slag kan. Hij moet er eerst 3 maanden uit en zou er dan weer in mogen. Wat ze, als het werk weer aantrekt wel zouden willen. We hebben gister wel besloten eerst even af te wachten omdat februari wat dit betreft een onzekere maand is. Vind dit wel heel jammer....Maar voelt niet goed om nu zwanger te willen worden....Dacht eerst dat het wel mee zou vallen en we hebben best een positief beelt over de toekomst wbt werk maar wil geen (onnodige) stress. Heb ik bij Ayden al teveel gehad....Hoop dat we over 4 maanden weer in rustiger vaarwater zitten.

Therese en nijntje

Bedankt voor jullie reacties!!! Doet me goed merk ik!

@ Therese: ik heb de huisarts nog niet aangesproken op zijn fout, heb hem nog niet gesproken.
Gaat alles goed in jou buik?? ;-)

@ Nijntje: wat een onzekerheid nu zeg, gatver! Ik kan me voorstellen dat je nu het willen van een tweede kindje op een lager pitje zet. Ik zou ook voor zekerheid kiezen als ik jou was. Ik hoop voor je dat er snel weer zekerheid is voor jullie!

Regien

Bedankt voor je reactie, wanneer heb jij je nod?
Groetjes Nina

Wat jammer joh, regien

Wat een teleurstelling, meid.
Ik wens je veel sterkte.

*knuffel*
Vonda

xx

xx

10-01-2010 om 19:56

Regien

Hoe is het nu? Nog niet ongesteld?
Wat een spannende tijd voor je. Ik denk aan je.

Liefs,
Sannie ( 24 weken zwanger van de 2e)

Nog niet......

....maar ik heb wel hoofdpijn, krijg ik altijd als ik ongesteld moet worden;-(

Ik lees dat jij alweer 24 weken zwanger bent! Hoe gaat het met je?

Groetjes,
Regien

Afscheid

Hoi meiden,
Goed dat er een nieuw draadje is gestart waar iedereen die in spanning zit voor een zwangerschap weer haar ei kwijt kan.
Ik ben weer mee gaan schrijven omdat ik het leuk vond weer wat met de 'oude bekenden' te schrijven, op het moment dat ik mee ging doen waren wij met IUI bezig. Inmiddels ben ik alweer ruim 28 weken zwanger, ongelofelijk. In ieder geval voel ik me hier niet meer zo op mijn plaats. Ik wens daarom iedereen die bezig is om zwanger te worden heel, heel veel succes; de oude bekenden, misschien kom ik jullie nog eens tegen.
Mass: het allerbeste met je gezondheid, die van je man en moeder, pas goed op jezelf!!!
Sannie: geniet van je zwangerschap, ik hoop dat alles goed zal gaan, straks twee kanjers, geweldig!
Lean: veel sterkte meid met het opnieuw verwerken van de teleurstelling.
Mocht ik iemand nu vergeten, dat is niet met opzet. Ik heb hier altijd met veel plezier geschreven en het feit dat iedereen je hier begrijpt heeft me altijd veel goed gedaan.
Allemaal veel liefs,
Korina (na bijna vijf jaar wachten en vijf mislukte IUI-pogingen nu 28 weken en 3 dagen zwanger van een zoon!)

peggy

peggy

12-01-2010 om 19:23

Korina

hoi korina, succes met de laatste loodjes en geniet er nog maar lekker van. straks huilt er een mooi kindje die dorst heeft en s`nachts graag een schone luier wil.
succes met de bevalling. liefs, peggy

Lean1

Lean1

12-01-2010 om 20:09

Korina

dankjewel voor je wens! Het gaat goed komen, dat moet.

verder wens ik je een heel goed verdere zwangerschap en veel geluk met jullie zoon!! Goed om te weten dat er nog wonderen zijn!

Korina

heey alweer 28 weken, ik ben met beide kids met 38 weken bevallen. Duss wie weet met 10 weken?
Geniet er lekker van! We zijn uiteraard wel nieuwsgierig hoe het gaat en hoe hij straks gata heten enz! Laat je dat dan wel weten?
Mss voor de oudere onder ons?
En dan in een draadje in gezellig of zo? Want ook van sannie willen we dat natuurlijk weten.

Liefs mass

xx

xx

13-01-2010 om 21:49

Korina

jammer dat je stopt met schrijven, maar zou je af en toe nog eens willen berichten, zeker als je zoon straks geboren is? Dat kan eventueel in het draadje onder gezellug waar ik ook zit ( april-mei-juni). Ben namelijk net zoals mass razend nieuwsgierig naar de bevalling en de naam en of alles weer goed met je gaat en voor nu blijft gaan!!!

Bedankt voor je steun en je lieve berichtjes ik denk dat iedereen er wel zo over denkt... Maar ik ga je enorm missen!

Liefs,
Sannie ( morgen alweer 25 weken zwanger)

xx

xx

13-01-2010 om 21:51

Regien

Ik voel me prima, ben zo blij dat het deze keer spontaan gelukt is. Stijn is destijds verwekt met IUI in de 4e poging. Nu is het dan spontaan, zo heel bijzonder dat het toch nog kon...

Ben morgen alweer 25 weken en ik begin het regelmatig goed te voelen, schopjes hier en daar. Ik geniet er volop van, want het kan best de laatste keer zijn dat ik zwanger ben, en het is en blijft iets heel bijzonders.

Jij succes met de nieuwe ronde.

Liefs,
Sannie

Korina

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap, geniet er nog even van en ik hoop dat je straks een mooie gezonde zoon in je armen mag sluiten.
Liefs Nina

Regien

Wat balen dat je ongi bent geworden. Gelukkig had je het al wel verwacht. Heel veel succes met de volgende ronde.
Liefs Nina

Nijntje82

Lief dat je even reageert!

Ik ben inmiddels alweer vol goede moed bezig met de Clomid!

Hoe gaat het met jou?

Liefs,
Regien

Regien

Fijn dat je weer met goede moed bezig bent, ik zal heel hard voor je duimen!
Mijn gevoelens zijn heel dubbel. Aan de ene kant wil ik heel erg graag voor een tweede kindje gaan. Ik wil het liefst niet teveel leeftijdsverschil tussen de kinderen hebben en bij ons zoontje heeft het 3 jaar geduurd... Maar ja, de situatie...Word er wel een beetje verdrietig van eigenlijk. Ik slik wel foliumzuur en hoop dat het allemaal snel goedkomt zodat de voorbehoedmiddelen de ijskast in kunnen.....ik heb een deze dagen mijn eisprong, je kunt wel raden wat ik het liefste doe en stiekem hoop ik dat ik ondanks de voorbehoedmiddelen zwanger word, dan denk ik het komt allemaal wel goed. En met mijn man heb ik niet echt het gevoel er echt over te kunnen praten, bij mij gaat het wel een paar keer per dag door m´n hoofd en ik denk dat dat bij mijn man niet zo is.
Hier mijn hart luchten doet me wel erg goed!
Liefs Nina

Nijntje82

O ja, ik kan me voorstellen dat je, nu de eisprong er aan komt, denkt: laat het maar gebeuren, dan hoeven we er ook niet zoveel over na te denken en komt alles wel op zijn pootjes terecht...lastig hoor!
Hoe oud is jullie kindje? Weet je waarom het 3 jaar duurde voordat je zwanger was van hem/haar?

Ik heb ook een man die er veel minder mee bezig is dan dat ik dat ben, hoor je vaak. Het is natuurlijk ook zo dat het zich ook allemaal in ons lijf af speelt en wij er dus steeds mee geconfronteerd worden, in positieve of negatieve zin. Voor een man is dat heel anders natuurlijk.

Op een of andere manier ben ik heel moe. Ik kan me voorstellen dat het te maken heeft met de afgelopen weken waarbij mijn emoties alle kanten opgeschoten zijn: van hoop naar blijdschap, van onzekerheid naar teleurstelling. Dat heeft me veel gekost blijkbaar. Gek is het dan om meteen de volgende ronde weer in te gaan, alsof je eigenlijk nog wat verwerkingstijd nodig zou hebben, zoiets.
Het klinkt vast vaag wat ik allemaal schrijf maar ook voor mij voelt het fijn om het te delen: dus doe ik dat maar gewoon;-)

Liefs,
Regien

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.