Zwanger worden Zwanger worden

Zwanger worden

Eiceldonor gezocht

Een oproep voor een eiceldonor plaats je niet zomaar. Daar zit een heel verhaal achter. Mijn verhaal begint een aantal jaar geleden. Mijn vriend en ik hebben de anticonceptiepil net in de prullenbak gegooid, als blijkt dat ik kanker heb. Een hele moeilijke tijd volgt. Gelukkig heb ik deze ziekte kunnen overwinnen, maar door de behandelingen heb ik geen eigen eicellen meer. Mijn vriend en ik hebben stapje voor stapje ons leven opnieuw opgebouwd. Alleen onze hartenwens, het leven schenken aan een kindje, blijft onvervuld. Dankzij een geweldige vrouw, die zichzelf aanbied als eiceldonor, durven wij onze kinderwens een nieuwe kans te geven. Helaas blijkt dat zij vanwege een medische reden haar eicellen niet kan doneren.
Wij hopen daarom via deze oproep in contact te komen met (nog) een geweldige vrouw die ons een kans wil bieden op een nieuw leven na kanker. Ben jij die vrouw en wil je meer weten? Dan komen we graag met je in contact.

Alvast bedankt,

Hope

Hope

Lieve Hope,

Wat afschuwelijk dat je zelf geen eicellen meer hebt na die vreselijke ziekte en je dus niet 'zomaar' kinderen kunt krijgen!

Toen ik je berichtje las dacht ik: natuurlijk wil ik die geweldige vrouw zijn! Direct daarna kwamen er allerlei vragen bij me op. Het zal namelijk vast niet zo makkelijk gaan. Een eicel uit mij halen kan niet zomaar. Wat moet ik doen of laten?
Wat nu als jij een kindje van mijn eicel krijgt als ik ze nog niet zelf heb mogen krijgen? Hoe voelt het emotioneel om ergens op de wereld een kindje rond te hebben lopen dat toch misschien ook wel een klein beetje van mij is?

Laat ik voorop stellen dat ik het je van harte gun, zoals ik het iedere vrouw van harte gun om een kind te mogen krijgen.
Ook zou ik best willen overwegen om mijn eicellen af te staan maar ik weet er simpelweg te weinig vanaf om nu volmondig ja te zeggen dus maak jezelf nog niet blij met mijn berichtje....

Wil je reageren?

Liefs, Regina

Adoptie?

is dat nog iets om tegelijkertijd op te starten ? Ik neem aan dat je via het ivf traject (mocht je een donor vinden) verder gaat, dat zijn dan maar 3 kansen.

Ik wou wel adopteren, liever dan ivf. Ik vond mezelf alleen niet de geschiktste kandidaat (om een bepaalde reden) maar ik kan mij wel voorstellen dat als zwanger worden af zou hangen van een andere vrouw ik er aan was begonnen.

In ieder geval veel succes !

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.