Zwanger worden Zwanger worden

Zwanger worden

ellen

ellen

01-01-2010 om 16:49

Fabeltje of niet:: als vrouw bij gemeenschap bovenop ligt meer kans op een meisje?

Is het waar of een fabeltje dat je meer kans hebt op een meisje als de vrouw bij gemeenschap bovenopligt?
Ik weet dat meisjes langer overleven als jongens(zwemmen sneller) en als de vrouw onderop ligt lijkt me dat de sperma er dieper inkomt of is dit onzin?

Ellen

Hoi Ellen,

Ik zou denken dat het een fabeltje is maar ja, ik ben geen deskundige...

Groetjes,
Regien

blanco

blanco

02-01-2010 om 13:19

Denk

dat het niets uitmaak hoor. Alle keren onder gelegen en alleen maar dochters.
Mijn man had de laatste keer klompen aan gedaan, maar helaas ook dat bleek een fabel. Toch weer een dochter.

xx

xx

02-01-2010 om 16:56

Fabel

Wat wel waar schijnt te zijn is de timing rondom de eisprong. Dichtbij de eisprong een jongetje, wat verder ervan af dan meer kans op een meisje.

Dus een paar dagen voor de eisprong klussen moet dan goed zijn...

Maar dit kan ook net zo goed natuurlijk fout gaan...

Succes.
Sannie

ellen

ellen

02-01-2010 om 18:23

Dank je,ik ben nu zwanger en heb al een jongen en een meisje,maa

Bedankt voor de reactie,ik heb al 1 jongen en 1 meisje en gezondheid staat voorop,maar ik vroeg het me gewoon af en bij mijn zoontje had ik hele gespannen gevoelige borsten en was emotioneel en moe en nu niet ben eerder geirriteerd(niet fijn,ben normaal nooit zo)en nog niet moe of zo,maar ik heb dus de amazone(vrouw bovenop man gehad)tijdens de bevruchting en op de 14de of 15de dag dus rond de eisprong,het maakt me ook niet uit als het maar gezond is maar vindt het grappig om te gokken,ohja nog wat mijn buik groeit naar voren en bij mijn zoontje was ik rond en bij dochter droeg ik ook naar voren,dus ben benieuwd....

peggy

peggy

02-01-2010 om 18:48

Het zegt niks

het zegt niks hoor, ik was bij kevin naar voren dragend. groetjes peggy

En?

de chinese kalender dan? bakerpraatje of ECHT 90% van de gevallen kloppend?

Chinese kalender...

90% kloppend? Volgens mij niet hoor. In ieder geval niet bij mij (33% klopt) en ook niet bij mijn collega's. Het zou natuurlijk kunnen dat wij een uitzondering zijn.

Maar eigenlijk lijkt me dat nogal sterk...

ellen

ellen

03-01-2010 om 12:01

Ok bedankt voor de reacties maar is het normaal met zwangerschap

Bedankt voor de reacties,maar ik daht echt ik moet mijn menstruatie krijgen,omdat ik chagrijnig was en snel geiiriteerd maar ik ben dus zwanger,maar is dat normaal,want bij de eerste was ik lief en emotioneel en hele gespannen borsten en bij de tweede wel misselijk,maar geen gespannen borsten en toch ook niet erg emotioneel,maar wel normaal en niet chagrijnig,ik heb het dus niet eerder mee gemaakt dat ik zo'n kort lontje heb en niets kan hebben,vindt het zielig voor man en kinderen,maar bij hoeveel weken voel je de eerste symtonen van zwangerschap?

Merel78

Merel78

03-01-2010 om 19:22

Hier ook geen verschil

ik merkte het ook niet, dat ik zwanger was, beide keren niet. Sterker nog, beide keren dacht ik dat ik helaas weer ongesteld ging worden omdat ik knetterchagrijnig was en (alweer) de hele week buikpijn had alsof ik ongesteld moest worden. Maar dat werd ik dus niet. Pas een week later of zo was dat trekkende in mijn buik (van alsof ik ongesteld moest worden) weg en met 6 weken begon ik misselijk te worden (en dat is nog steeds niet helemaal weg, helaas, gelukkig wel minder dan de eerste 4-5 maanden). Volgens mij is het voor elke vrouw, en soms zelfs elke zwangerschap verschillend welke symptomen je hebt en/ of houdt, en hoe vroeg je ze krijgt. Ik zou dus gewoon afgaan op je positieve test :) gefeliciteerd, trouwens!

Merel (33 wkn, 4 dgn)

p.s. ik denk dat het bakerpraatjes zijn, overigens, maar ach, altijd grappig om te kijken of je voorgevoel uitkomt, toch?

peggy

peggy

03-01-2010 om 22:12

Symptomen zwangerschap

nou ik kan je vertellen dat ik zelf niks door had toen ik zwanger was. mijn man merkte het op. mijn haren zaten niet, snel geirriteerd, snel emotioneel, lage pijn in de rug en uitblijven menstruatie.Ik vermoedde niks want ik had steeds een onregelmatige lange cyclus. na een week een test gedaan en bleek idd zwanger te zijn. ik voelde me goed en had geen zere borsten of last van misselijkheid.
gr peggy

peggy

peggy

04-01-2010 om 11:29

Gevonden op internet

de houding waarin de geslachtsgemeenschap wordt gehouden,kan bijdragen aan een verhoogde kans op zwangerschap.
Nu is niet zozeer de lichaamspositie tijdens de geslachtsgemeenschap van belang, dan wel de lichaamshouding van de vrouw nadat de man in haar is klaargekomen. Door de juiste houding aan te nemen meteen na het bedrijven van de liefde, krijgt het sperma meer de gelegenheid om diep bij de vrouw binnen te raken
.
Er zijn twee zogenoemde ‘baby-gunstige’ posities. Door middel van deze posities kan de kans op een bevruchting worden vergroot. Hieronder wordt positie I afgebeeld. Hierbij is niet zozeer de houding van de man belangrijk, dan wel die van de vrouw. De vrouw ligt hierbij op haar rug met opgetrokken benen. Door deze houding wordt het bekken naar boven gekanteld en kan het sperma diep in de vagina zakken. Het is noodzaak dat in beide posities, de houding door de vrouw een paar minuten aangehouden wordt (eventueel zonder de man) om het sperma de gelegenheid te geven in te dalen.Bij de tweede positie wordt de vrouw van achteren gepenetreerd, in een variant van de 'hondjes'-houding. De vrouw staat hierbij in bed op beide knieën, terwijl haar bovenlichaam en gezicht op het bed liggen alsof op de knieën een diepe buiging wordt gemaakt voor iemand. Ook in deze positie heeft het sperma beter de gelegenheid om diep in de vagina te zakken.

voor meer info: http://www.babypret.net/zwangbevsex.htm

groetjes peggy

femmetje

femmetje

04-01-2010 om 12:19

Adez....

Nog zn fabeltje de man moet elke ochtend ADEZ drinken dan zou je een meisje krijgen hahaahah!
Wij hebben het gedaan nadat we een super lief jongentje kregen en het werd een meisje. Dus ja wat is waar en wat niet! Weet wel dat idd hoe dichter je op de ei sprong vrijd dat het de kans vberhoogt op een jongentje .
Dat schijnt wel echt waar te zijn.

Succes!

Twee jongens

gekregen en beide keren ikke bovenop... (sommige trivialiteiten onthoud ik... of doen we het te weinig, dat ik het nog weet? ;-)

Linda

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.