Zwanger worden Zwanger worden

Zwanger worden

Lees ook op

Indrooglijn Action test?

Hallo allemaal,

Mijn naam is Kim, 26 jaar oud en nieuw op dit forum. Ik zou heel graag jullie mening willen over mijn zwangerschapstest. 

Ik had 6 dagen geleden ongesteld moeten worden. Ongeveer een week na mijn ovulatie had ik last van steken in mijn onderbuik. Dit duurde ongeveer 2 uur. Toen niet zo op gelet, maar wel onthouden dat het op deze dag was. Twee dagen voor mijn geplande ongesteldheid had ik erg veel last van buikkrampen, dit hield één dag aan. Op de dag dat ik ongesteld had moeten worden, had ik veel last van dunne, witte afscheiding. Dit heb ik daarna nog drie keer gehad, waaronder vandaag. 

Omdat ik toch ging twijfelen, heb ik gisteren een test gedaan. Deze was negatief, dus heb ik hem weggelegd. Twee uur later stond er echter opeens een licht streepje bij. Het betreft een Action test. Ik heb zojuist weer een test gedaan, deze is voor zover ik kan zien negatief.

Is dit een indrooglijntje? Heeft iemand hier ervaringen mee? 

Ik kan geen link plaatsen (mag pas bij 10 reacties op het forum). Het is een lichtroze streep, even dik als de teststreep.

2 uren later is inderdaad niet betrouwbaar en kan goed een indrooglijntje zijn. Ik zou overmorgen nog eens een test doen. Als je zwanger bent zou het lijntje dan al stukken donkerder moeten zijn

het kan een indrooglijn zijn. Ik zou bij twijfel nog een ander merk test proberen maar een dag of 2 wachten is waarschijnlijk beter advies (maar ik zou dat geduld niet hebben..) 

Haal even 2 a 3 soorten testen en test dan alledrie tegelijk nog een keer. 

Na 2 uur is hij niet betrouwbaar. Als je zwanger bent, komt die streep meteen. Zo’n test pikt niet ineens na een uur pas hcg op. Wacht gewoon nog een paar dagen en die dan een nieuwe test. Dan zou hij een stuk duidelijker moeten zijn. 

En toch, als er helemaal geen HCG in je urine zit komt er ook niet een ander lichtroze lijntje.
Kan best zijn dat je ovulatie toch later was dan je gedacht hebt, gezien de buikpijn. Dus ik zou, zoals hierboven ook gezegd, over twee dagen nog eens testen.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.