Zwanger worden Zwanger worden

Zwanger worden

Lees ook op

Kinderwens 6+ maanden

Hallo allemaal,

Dit topic is aangemaakt voor iedereen die 6 maanden of langer bezig zijn met het vervullen van een kinderwens. Het maakt niet uit of het gaat om een 1e, 2e, 3e, 4e, 5e (etc) kindje. 😋
Het is vooral fijn dat we lief en leed met elkaar kunnen delen in dit proces.

Er wordt gebruik gemaakt van een tabel zodat het in een oogopslag te zien is hoe iedereen er voor staat. Als je een tijdje meeschrijft kan het wachtwoord worden aangevraagd zodat je de tabel aan kunt passen. Deze willen we graag bijhouden op volgorde van NOD.


NaamLeeftijdBezig sindsNODBijzonderheden
HetSteenbokje29/33September 202027-07-2021


Hoi allemaal, ik heb dit topic aangemaakt omdat ik op zoek ben naar dames die al iets langer bezig zijn om zwanger te raken. Ik ben vorig jaar september gestopt met de pil en vanaf dat moment ook actief bezig. Op dit moment zit ik op het "wachtbankje" van ronde 10. Ik hoop dat we er met z'n allen een gezellig, leuk en steunend topic van kunnen maken. Liefs, Steenbokje. ♥️

In december heb ik mijn spiraaltje laten verwijderen. Ik werd maar niet ongesteld en heb in april medicatie gehad om dit op te wekken. Zo heftig ben ik nog nooit ongesteld geweest. Daarna duurde het ongeveer 70 dagen voor ik weer ongesteld werd. En daarna 15 dagen. Dus de hele boel is ontregeld.
Inmiddels heb ik een verwijzing van de huisarts naar de gynaecoloog, daar kan ik 31 augustus terecht. 

We hebben een kindje van 3, vlak voor die zwangerschap heb ik een miskraam gehad. Ik was blij dat de huisarts een doorverwijzing een goed idee vond. (Ook ivm leeftijd, ik ben 35).

Hé wat vervelend dat je cyclus maar niet wilde starten en dat hij nu zo onregelmatig is. Fijn dat je bent doorverwezen, hopelijk komen ze er achter wat de oorzaak is zodat er wat aan gedaan kan worden om je cyclus op gang te helpen.

Reageer op dit bericht

Je bent niet aangemeld, heb je al een account? Meld je dan aan via de onderstaande knop.

Aanmelden