Zwanger worden Zwanger worden

Zwanger worden

anoniem

anoniem

05-09-2010 om 20:07

Korte cyclus

Kan je met een cyclus van 23 dagen zwanger worden? En zo ja, wanneer zijn dan (bij normaal verloop) de meest vruchtbare dagen?

Groetjes

Dendy Pearson

Dendy Pearson

05-09-2010 om 20:46

Testen

Je kan van matcare online een zwangerworden set kopen. Met ovulatietesten en zwangerschapstesten erin. Het is daarmee erg makkelijk om je vruchtbare dagen te bepalen. Toen het bij mij een rommeltje was heeft het mij veel duidelijkheid gegeven. Geen omed kopen, want dat is rotzooi.

grt dendy

Anna3

Anna3

06-09-2010 om 14:37

Anoniem

Volgens mij kun je in principe gewoon zwanger worden met een cyclus van 23 dagen.
Er wordt vaak gezegd dat je 14 dagen terug moet tellen vanaf de nod, ongeacht de duur van de cyclus, maar uit onderzoek blijkt dat dat bij elke vrouw verschillend is. Je zou dus idd een paar cyclussen ovulatietesten kunnen uitproberen.

Bij mij

was het regelmatig zo dat ik op dag 13/14 eisprong had en 10 dagen later alweer ongi. Dat schijnt prima te gaan MITS er tenminste 9-10 van je eisprong tot je ongi zitten. Ovulatietesten gebruiken dus een paar cycli. Die van Sensitest zijn ook heel prima en betaalbaar. Als die periode nu minder dan 10 dagen is, en het wordt er niet beter op, even een afspraak maken bij een gyn. er is op zich nl. wel wat aan te doen.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.