Zwanger worden Zwanger worden

Zwanger worden

femmietjuuh

femmietjuuh

12-10-2010 om 17:30

Mijn man wil nog niet

Hallo,

Ik wil graag zwanger worden, maar mijn man is er nog niet aan toe. Eerst was het de bedoeling dat we vorig jaar zouden beginnen, maar toen bleek dat mijn opleiding wat langer duurde. Hij zegt nu dat hij er toen klaar voor was maar nu niet meer. Hij is bang voor de verantwoordelijkheid en vindt dat we eerst een ander huis moeten hebben. Terwijl we hier nog maar een jaar wonen en het huis is groot genoeg en we wonen in een kindrijke buurt. Echter is hij opgegroeid in een vrijstaand huis met bos en land om het huis. Hij denkt dat een tussenwoning geen goede basis is voor een kind. En dat het niet goed is voor een kind om te verhuizen. Maar we kunnen nu nog geen vrijstaand huis betalen. En ik wil echt niet nog vijf jaar wachten.

Herkent iemand zich hierin en hoe gaan jullie er mee om?

Groetjes femmietjuuh

Lastig hoor!

Hoi,
Ik herken het niet maar ik kan je wel vertellen dat bijna alle jonge stellen in een tussenwoning beginnen en daar hun gezin opstarten.
Sterker nog: hoeveel kinderen blijven niet gewoon in een tussenwoning wonen en komen wel heel goed terecht??
Ik begrijp wel dat hij vanuit een andere situatie komt hoor maar zoals je al beschrijft hebben jullie nu het geld niet voor een vrijstaande woning..
Volgens mij ligt de basis bij 2 liefdevolle ouders die met volle overgave zullen en willen gaan zorgen voor een kind. Al zou je wonen op een 2 kamer appartement!
Succes!

MM.

MM.

13-10-2010 om 21:41

Onzin

Mijn oudste werd lang geleden geboren op een kamer van 4x4 meter in een studentenhuis met gedeelde keuken en badkamer en daar hebben we gewoond tot ze 1 was. En ze kreeg daar alles wat ze nodig had: warmte, eten, kleding, speelgoed, bedje en niet te vergeten liefde en aandacht, onder meer van een fanclub huisgenoten :)

Ik vind het echt onzin. Zit er niet iets anders achter bij je man, gewoon angst om 'volwassen te worden'?

Groet MM

Hoi

Ik weet niet hoe oud jullie zijn, maar zou eerder druk maken om de leeftijd als om hoe groot het huis is. En dat vrijstaande huis is dat wel betaalbaar met kinderen. Want kids kosten ook geld.
Ik zou er toch nog eens een goed gesprek van maken.
Zou zonde zijn als jullie straks kindloos zitten en terug denken 'van hadden we maar zus of zo'.

sterkte

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.