Zwanger worden Zwanger worden

Zwanger worden

Naar gynaecoloog

Morgenvroeg moet ik weer naar de gynaecoloog voor een eerste follikelmeting in deze cyclus. Hopelijk laat de echo een mooi eitje en goed dik baarmoederslijmvlies zien. Even afwachten maar....

Biene M.

Biene M.

30-05-2010 om 21:18

Regien

Succes morgen!!

Regien

Regien

31-05-2010 om 09:35 Topicstarter

Resultaat

YES!

Kom juist van de gynaecoloog af: een prachtig ei van 17 mm en bms van 8 mm!!!!!

Vanavond vrijen, morgenavond 5000 pregnyl en woensdagmorgen IUI!!

Ik ben er helemaal blij mee.....!

Biene M.

Biene M.

31-05-2010 om 11:44

Goed nieuws

Dat worden weer twee spannende weken, succes!

peggy

peggy

01-06-2010 om 21:15

Go girl

go girl en hopen op een heel mooi positief resultaat. ik denk aan je. nog een week lang wachten en ik krijg de instructies om hormonen te spuiten. maar nog steeds bloed ik op dag 16 van mijn cyclus. het is voor mij nog een week af zien maar hopelijk schijnt de zon wel en kan ik de regenbui achter mij laten.

Regien

Regien

02-06-2010 om 21:57 Topicstarter

De iui

Ook ik heb vandaag mijn IUI gehad maar het was echt geen pretje.....

Ik werd op een kamer neergelegd waar kort daarvoo,r met een diepe zucht, een collega gynaecoloog de ruimte moest verlaten. Mijn gynaecoloog had een andere patiënt in haar eigen kamer geroepen en kwam toen eerst naar mij. Ze was erg gehaast. Ze probeerde het zaad in te brengen maar dat ging niet goed omdat mijn baarmoeder sterk gekanteld ligt. Ze moest mijn baarmoeder dus naar voren trekken, dit deed erg veel pijn. Helaas moest ze dit tot 3 keer toe doen. Volgens mij kwam dit omdat ze geen rust had om het ineens goed te doen.

Nou, toen het er uiteindelijk in zat ging ze weg met de mededeling dat de assistente me 15 minuten later zou verlossen. 15 minuten later kwam er geen assistente. Na 20 minuten ben ik me aan gaan kleden. Ik voelde me erg rot.

Toen ik op de gang kwam zag ik dat de kamer van mijn gyn openstond en vroeg ik haar of ik even wat mocht zeggen, dit mocht. Ik heb de gyn verteld dat ik het echt niet fijn vond gaan zo. Dat ik het gevoel had dat ik even snel tussendoor moest. Dat het voor mij niet zomaar een tandartsbezoekje is. Gyn zei dat het erg druk was met consultaties en zo. Ik begrijp dat heel goed maar denk wel dat de gyn zich moet realiseren, hoe druk het ook is, dat IUI voor een vrouw niet zomaar iets is. Ik heb ook gezegd dat ik echt niet van haar verwacht dat ze de hele tijd naast me blijft zitten maar enig contact en kort de tijd nemen lijkt me niet teveel gevraagd, toch?

O ja, tijdens de IUI vertelde ze ook dat het bloed dat maandag geprikt is liet zien dat het LH wel erg laag was. Misschien moeten we de volgende keer later de pregnyl en IUI doen, aldus de gyn.
Dus ik zei: waarom heb je niet gebeld met die mededeling, dan hadden we dat toch gewoon kunnen doen? Nou, misschien doen we dat de volgende keer, aldus de gyn.

Al met al heb ik er geen goed gevoel bij moet ik eerlijk zeggen. Ik heb nu krampen en verlies bloed.
Ik vraag me af of ik onder deze condities überhaupt wel zwanger kan raken???

Een beetje verdrietig Regientje….

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.