Zwanger worden Zwanger worden

Zwanger worden

sibon

sibon

12-10-2008 om 22:17

Ongerust

Ik ben bijna een maand gestopt met de pil (lovette). Wij willen graag een baby. Nu heb ik informatie opgezocht via google en dat maakte mij erg bang. Ik hoor dat het wel een jaar kan duren, en dat het ontpillen zo zwaar is. Nu ben ik na mijn ongi niks gemerkt en alleen nu een week ongeveer voel ik me raar. Misselijk maar soms ook zin in lekkere en gekke dingen, pijlijke borsten, pijn in mijn buik soms, emotioneel enz. Volgende week moet ik weer ongi worden. Ik probeer mezelf niet ongerust te maken maar na al die verhalen ben ik het toch wel hoor. Wat is jullie ervaring b.v met de pil lovette? wanneer werden jullie zwanger? Hoe groot is de kans om gelijk zwanger te raken? Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

elsje78

elsje78

13-10-2008 om 13:29

Hoe het hier was

Hoi Sibon

Ik had een andere pil, Microgynon, maar ik was van mijn dochter meteen de eerste maand zwanger, dus dat kan best. De kans is niet zo groot maar het kan wel.

Nu bezig voor nr 2 en bezig aan de tweede ronde...

ik duim voor je

groetjes ELske

Miss M®

Miss M®

13-10-2008 om 20:29

Sibon

Hoi Sibon,

Ten eerste ben ik met Mieke eens: op het World Wide Web staat idd soms klinkklare onzin; al die zogenaamd goedbedoelde 'info' wordt door niemand gecontroleerd op waarheden.
Ten tweede: toen we voor de eerste gingen werd ik meteen zwanger, terwijl ik bijna 15 jaar de pil trouw heb geslikt (Marvelon/Mercilon).
Na de geboorte van de eerste ben ik niet meer aan de pil gegaan en was ik, toen we voor de tweede gingen, ook meteen zwanger.
De pil van tegenwoordig is niet meer zo zwaar, dus dat 'ontpillen' gaat niet meer op, volgens mij.
Succes! Groetjes, Miss M.

sibon

sibon

15-10-2008 om 10:42

Spannend allemáal hoor

Beste Mieke,

Bedankt voor je reactie. Ik ben al een beetje meer gerust. Nog een dag voor ik ongesteld moet worden. Ik heb nog wel een vraagje...Mijn temperatuur is al een tijdje 37.4 graden. Wanneer zakt die eigenlijk..pas als je echt ongesteld moet worden of al een paar dagen van te voren? Verder ben ik echt dood moe. en in de middag en avond voel ik me eigenlijk beetje ziek, buikpijn, misselijk, heel erg duizelig en ik moet echt vaak plassen. Weet je wat dit kan betekeken?

Groetjes van mij

sibon

sibon

15-10-2008 om 10:45

Spannend hoor

Beste Elsje en Miss M,

Ook jullie bedankt natuurlijk. Ben nu wel zenuwachtig geweorden want moet morgen ongesteld worden. Mijn temperatuur is 37.4 graden en voel me echt niet lekker al twee weken maar deze week wordt het wel erger. Ben heel moe en duizelig en misselijk in vlagen. Emotioneel, voel me gewoon anders.

Spannend.........

Groetjes mij

liora

liora

15-10-2008 om 12:12

Sibon

Hoi Sibon,

Heb je al een test gedaan? Want dit klinkt nogal zwanger. Mijn temperatuur zakt pas op de dag dat ik ongesteld word, en dan ook precies op die dag!

Liora

elsje78

elsje78

17-10-2008 om 13:33

Sibon

Hoe is het nu? Al getest?

Ik duim!

X Elske

sibon

sibon

17-10-2008 om 21:30

Pfff

Hey elske,

Ik was vandaag echt zo misselijk (nu nog trouwens, elke keer als ik iets eet of ruik). Ik leef in een soort waas en vergeet van alles. Had daarom een test gehaald vandaag. had al mijn moed verzameld. Alleen de test bleef wit. Ook het controle streepje!!! weet niet wat dit is. Ik ga morgen ochtend weer een keer proberen. Mijn gevoel zegt dat ik zwanger ben, zelfs de mensen om mij heen vragen het al aan mij. Ben alleen zo bang voor een teleurstelling omdat het nog zo vroeg is. Ben pas net bezig en was er eigenlijk ook niet zo mee bezig tot ik mij raar voelde en op internet ging zoeken naar informatie. Mijn temperatuur is nog steed 37.4 graden.

elsje78

elsje78

19-10-2008 om 22:20

En?

Sibon, hoe gaat het?
Alweer getest??

Als de hele test wit blijft is de uitslag niet betrouwbaar, dus ik hoop voor je dat het nu wel gelukt is en BEIDE strepen kleuren

duimduimduim

X Elske

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.