Zwanger worden Zwanger worden

Zwanger worden

testkees

testkees

24-02-2009 om 11:03

Ovu-testen

Na ruim 3 jaar bij de 1e bezig te zijn geweest en nu al weer ruim een jaar bij de 2e ben ik toch maar van mijn geloof af gevallen en besloten eens de ovulatietesten te gaan proberen...

Wie kan mij een goede adviseren (prijs/kwaliteit-verhouding) en hoe werkt dat dan? Moet je dan elke dag testen?

Alvast bedankt!

liora

liora

24-02-2009 om 12:32

Clear blue digitaal

Hoi,

Ik vond clear blue digitaal het beste. Ze zijn wel walgelijk duur, maar het voordeel is dat ze gewoon een resultaat geven: positief of negatief. Je hoeft dus niet enorm moeilijk te gaan bedenken of de ene lijn wel of niet dikker is dan de andere en zo.

Liora

Matcare

Ik heb 2x de ovulatietesten van matcare.nl gebruikt. Niet duur, maar werkte goed (bewijs: 2x direct zwanger).
Succes!

Sandra

Sandra

24-02-2009 om 22:49

Ovulady

Door het ziekenhuis werd mij Ovulady aangeraden. Die vonden ze het meest betrouwbaar en precies (ik was bezig met IUI, dus timing was heel belangrijk). Je bestelt ze via internet.

Sensitest

is mijn merk. Lekker goedkoop via internet te bestellen en wat mij betreft erg duidelijk. Hoe dikker de lijn hoe dichter je op je eisprong zit. Is de lijn even dik of dikker dan de controlelijn, kun je aan de klus. Misschien even wennen de 1e maand (of 2) maar daarna: een kind kan de was doen.
Suc6!

Dendy Pearson

Dendy Pearson

28-02-2009 om 21:56

Matcare

Hier is matcare ook goed bevallen.

Dendy

Internet

Ik heb ze besteld via www.zwangerschapstest.nu (dus níet .nl, maar .nu). Volgens mij zijn ze ook van Matcare. Bestel je ze op een doordeweekse dag vóór 16.00 uur , dan zij ze de volgende dag in huis. Je kunt daar ook een startset bestellen: 2x ovulatietesten (10 strips totaal), e 2 zwangerschapstesten voor ca €15,-. Ik ben er erg tevreden over.

Groetjes,
Kwikkie

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.