Zwanger worden Zwanger worden

Zwanger worden

Annemarieke

Annemarieke

18-06-2010 om 09:08

Voor peggy

Lieve Peggy,

Twee weken geleden liet je ons weten dat je bijna mocht beginnen met hormomen spuiten! Ben heel erg benieuwd hoe het nu met je is! Jij en je man hadden toen ook een actieve poging gedaan toch? Hoop echt dat het goed gaat met je. Hier doet de rust zijn werk! Geen ziekenhuisbezoeken, geen hormomen en zeker geen onromantische "we MOETEN sex" Voel me er goed bij, heb zelfs het idee dat mijn man en ik weer wat naar elkaar toe groeien! Hebben oktober als maand om weer te beginnen. En nee... kijk er nog even niet naar uit! Eerst op vakantie!!

Sterkte meis met waar je ook inzit op het moment!
Liefs Annemarieke

peggy

peggy

23-06-2010 om 10:08

Annemarieke

hoi annemarieke en de andere meiden,

wij zijn naar het ziekenhuis geweest en hebben afgesproken om geen hormonen te gaan spuiten. hoorde van een vriendin die toen5 ook hormonen moest spuiten de kans (destijds)al 65% meer kans op een meerling aanwezig was. ik zou het niet erg gevonden hebben als ik kevin al niet had. de kansen vinden mijn man en ik te groot en daarom zien we er voorlopig van af. we wonen ook klein en kunnen echt niet veel kinderen kwijt.
we hebben samen met de gynaecollog besloten om wel regelmatig voor een echo naar het zh te komen zodat we de groei van mijn eitjes en de ovulatie in de gaten kunnen houden. zodat ik weet wanneer we moeten vrijen. dit doen we een paar x en als dat niet werkt kijken we weer verder.

verder kijk/schrijf ik niet zo vaak meer hier op de site. ik lees jullie berichten zo nu en dan wel hoor. ik ben misschien te veel bezig met zwanger worden en daarom ben ik niet zo vaak meer hier te vinden. als ik weer hoor dat iemand zwanger is of lees dat iemand weer iets naars heeft meegemaakt vind ik dat leuk voor de ander en ook heel erg. maar het drukt mij met de neus op de feiten dat het bij mij niet wil lukken. dan voel ik me niet happy.

ik hoop echt dat iedereen zo zijn geluk zal vinden. ik gun het jullie zo x peg

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.