Zwanger worden Zwanger worden

Zwanger worden

Zwanger worden van een man met weinig zaad

Wie is er, spontaan, zwnager geworden van een man die weinig zaad heeft.
Mijn man heeft namelijk weinig zaadcellen en wil wel een tweede maar ziet IVF niet zo zitten. Hij is daar nog niet helemaal klaar voor. Hij vindt het zo naar om in het ziekenhuis je zwanger te laten "maken". Voor hem is dat de grens zoalshij er nu over denkt. Wie heeft er ervaring mee dat je wel zwanger kunt worden op een natuurlijke manier? We zijn nu al 15 maanden bezig om zwanger te worden van de tweede en we hebben al een zoon van 2 1/2 waarbij het ook 13 maanden duurde....

Groetjes,

Leitje

Hanne.

Hanne.

07-11-2009 om 10:49

Ja, maar wat wil je weten?

Wij kregen na de 1e te horen dat de kans op spontane zwangerschap zo goed als 0 was (hij te weinig zaad, ik PCOS). Inmiddels zijn we 4 jaar en (bijna) 2 kinderen verder.

Het enige wat ik gedaan heb is HEEL goed mijn cyclus in de gaten houden (slijm bekijken), en weken lang om de dag sex hebben (soms een beetje tegen wil en dank).

Wij hadden in eerste instantie iets van we willen ook niet met medisch in grijpen, veranderden binnen no time in: misschien ik chlomid, en verder niets, maar uiteindelijk is het nooit zo ver gekomen. Persoonlijk denk ik dat we gewoon heel erg veel mazzel hebben gehad.

Fleur Mas

Fleur Mas

09-11-2009 om 06:57

Ook ik....

ben het ivf traject ingegaan na 2 jaar aanmodderen, 1e poging was gelijk raak, een tweeling, inmiddels 4,zaad van man was zeer slecht en misvormd,de wens op meer kinderen laten varen maar toch nog 2x spontaan zwanger geworden, het is dus mogelijk hoor,

groet Fleur

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.