Home » Forum » 23 weken en chagrijnig kan dat invloed hebben op de baby

23 weken en chagrijnig kan dat invloed hebben op de baby

Heeft je baby moeite met doorslapen?

Met deze tips heb je gauw weer een fijne dromer in huis!

7 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
ANONIEMPJE
23 weken en chagrijnig kan dat invloed hebben op de baby

Een vreemde vraag misschien,maar ik ben vaak chagrijnig tijdens de zwangerschap(derde),ik heb dat bij de andere 2 totaal niet gehad,maar het is nu ook vermoeiender allemaal!
Ik vind het niet fijn,maar het is niet anders,ik bedoel meer snauwen op de kids enz. terwijl het wel meevalt wat ze doen,geen rede om te snauwen zeg maar!
Ook vind ik het niet fijn voor de baby in mijn buik,kan dat negatief zijn voor de baby,ik bedoel dat het dan een huilbaby wordt ofzo....

·´¯`·­» Evy-Lei...
Mwahhhh

denk dat dat wel mee zal vallen.

weet je? ik herrinner me dat ik rond die weken van mijn zwangerschap ook extra explosief was... extra sjach en
poeh mijn omgeving moest soms wat verduren met mijn buien.
ik heb dat altijd afgeschoven op hormonen........
en...3 hele makkelijke kids gekregen...
in zoverre geen huilbabies.

Risama
Nee joh!

Zwanger zijn is gewoon niet altijd leuk en zeker als je ook al kindere rond heb lopen en druk bent en gewoon helemaal geen tijd hebt om zwanger te zijn (maar het dus wel bent..)

Tijdens de zwangerschap van mijn tweede was ik super sjacherijnig en zat ik helemaal niet lekker in mijn vel. Ze was mijn zoetste en makkelijkste babietje.

Probeer een beetje rust en ontspanning voor jezelf te creeeren. Besteed de kinderen uit, ga wat leuks doen, of rust juist even lekker uit. Maar ga je alsjeblieft niet ook nog zorgen maken over de gevolgen voor de baby, je hebt het al pittig genoeg!

Sterkte, Risama

Polly Shearman
Hier

Ik was tijdens mijn laatste ( derde) zwangerschap, behoorlijk depressief ( prenatale depressie) ik moest zelfs prozac gaan slikken, want helemaal NIKS was meer leuk.
Mijn baby was een vreselijk belachelijk vrolijke baby! lachtte echt de hele dag! heb ik het eerste jaar niet tot nauwelijks horen huilen en hij kon zich uren vermaken met zijn grote teen!
Echt je hebt nog nooit zo'n blije vrolijke en gezellige baby gezien.
Dus NEE een chagerijnige zwangerschap staat niet gelijk aan een chagerijnige baby!.
Maar alles is mogelijk natuurlijk.
groet, polly

anoniempje
Ok dank je en maar hopen dat de baby mijn gedrag niet overneemt!

ok bedankt,maar hopen dat de baby mijn gedrag niet overneemt,vindt het zelf ook erg als ik schreeuw tegen de kids,manlief zegt dat je beter rustig kunt blijven en dan bijv. een keertje bij de oren pakken,normaal probeer ik dat ook,maar heb het deze keer soms niet onder controle,maar met schreeuwen los je niets op en ben ook echt bang dat de kleine in mijn buik dat gedrag overneemt!

Risama
De baby niet, maar....

... de kinderen buiten je buik wellicht wel. Die kopieren tenslotte jouw gedrag. Dus proberen zaken niet op te lossen met schreeuwen is wel verstandig. De baby in je buik zal het echter niet overnemen (zolang hij/zij in je buik zit dan)

Risama (die ook wel eens schreeuwt hoor, ik probeer het te voorkomen, maar we blijven mensen en dan ook nog eens zwanger...)

·´¯`·­» Evy-Lei...
Idd risama

dat is ook wel waar ik aan dacht.... dat de kinderen buiten je buik er meer last van zullen hebben en ,
die moet je natuurlijk wel beschermen voor heftige uitbarstingen.

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.