Home » Forum » Wie heeft er meerdere kinderen en had bij hetzelfde geslacht een andere

Wie heeft er meerdere kinderen en had bij hetzelfde geslacht een andere dracht?

White noise helpt je baby slapen!

Lees in dit artikel hoe het werkt én hoe je ermee aan de slag kunt.

 

7 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
kaatjuh
Wie heeft er meerdere kinderen en had bij hetzelfde geslacht een andere dracht?

Ik ben nu 10 weken zwanger,maar je ziet al echt een buikje naar voren(ik kan wel moeilijk naar de toilet,dus of het ook deels opgezette darmen zijn weet ik niet),maar bij de eerste een jongen droeg ik breed en rond,maar bij de tweede een meisje droeg ik in ene punt naar voren en deze keer ook weer,zou de kans op een meisje groot zijn,of kun je daar echt nog niets van zeggen,ben benieuwd naar andere met meer kinderen en verschillende geslachten of die bij jongens/meisjes een andere dracht(vorm van buik)hadden?

3 kids mam
Ja, ik

Bij de eerste (een meisje) had ik een kleine buik, echt naar voren. Bij de tweede (ook een meisje) droeg ik breed en rond en bij de derde (een jongen) was mijn buik weer kleiner en meer naar voren.

Risama
Volgens mij

Zijn het idd darmen die het buikje veroorzaken bij 10 weken zwangerschap. Je baarmoeder komt wel omhoog, maar is waarschijnlijk je schaambeen nog niet gepasseerd. Op dit moment kan je er dus zeker niets van zeggen en volgens mij zegt het later in de zwangerschap ook niets. Hier zwanger van nummer 5, 3 meisjes en 2 jongetjes en het grappige is dat de ene vind dat ik naar voren draag en de ander dat ik rond en breed draag. Dus zelfs daar kunnen de meningen over verdeeld zijn.....

Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Risama

Tink
En bij mij

... zat altijd alles aan de voorkant, zelfs de laatste zwangerschap met een dwarsliggende baby. Aan de achterkant kon je aan mij nooit zien dat ik zwanger was. Ik heb 2 meisjes en 2 jongens. Volgens mij zegt het echt helemaal niks :)

Kadonaj
Drie keer anders

twee knullen en een meisje...

kaatjuh
Dank je,dan blijft het spannend!

Dank je dan blijft het spannend,krijg vrijdag pas de 12 weken echo,dus moet nog even geduld hebben,hoewel ik mijn gevoel een meisje zegt!

Manda Rijn
Verschillend

bij baby1 hield ik van zoetig en daarna heel zuur, ik was vooral heel erg moe en zat in een constante halfslaap, bij baby2 hield ik van zout en was ik 16 weken misselijk maar was ik niet vreselijk moe. Ik was er van overtuigd dat de 2e een jongetje was, ik heb 2 dochters.

de vorm van de buik hangt vooral af waar de placenta zit.

Onderwerp gesloten

Begrijpend lezen: zo wordt het weer leuk

Lees hier tips voor thuis om je kind erbij te helpen.