Zwangerschap en bevallen Zwangerschap en bevallen

Zwangerschap en bevallen

2x negatieve test, nu positief...

hallo iedereen!

ondanks dat ik al enige ervaring heb (ik heb 3 kinderen) heb ik ook mn twijfels en onzekerheid....
wij proberen al 9 maanden zwanger te worden. nu ben ik 9 dagen over tijd.. vorige week 2 x een test gedaan, allebei negatief. vanochtend vroeg weer een test gedaan en ja: 2 streepjes! maar ik durf nog niet helemaal blij te zijn. heb ook heel veel buikpijn gehad de laatste weken, maar ik heb ook veel last van mn darmen. kan ik er nu vanuit dat ik zwnager ben?? of toch twijfels??

Minet

Minet

07-12-2008 om 15:12

Eehhh

een testuitslag kan alleen maar positief als er voldoende zwangerschapshormonen in de urine zitten, dus......van harte!
Minet

mijk

mijk

07-12-2008 om 16:38

Hier

tweemaal pas na tien dagen een postitieve test. Ze zijn nu bijna vier en zes en zitten hier heerlijk op de vloer te lego├źn..

Mijk

Hier ook

Bij de oudste en de middelste pas een positieve test toen ik ca 8 weken zwanger was. Daarvoor ook talloze negatieve tests in mijn handen gehad maar ook die van mij zijn inmiddels 6 en 4.
Van harte dus!!

2 streepjes zijn 2 streepjes, je bent zwanger, van harte gefeliciteerd !

Wat apart toch om te lezen dat het zo verschillend kan zijn. Ik testte al heel vroeg positief, ik geloof 4 dagen voor de officiele testdag. Nou het maakt ook niet uit, er zit een baby in wording in je buik ;-)

Hier ook

hier pas na anderhalve week een positieve test in handen! Ik heb ongeveer 4/5 testen negatief gehad en daarna dus (2) positieve testen! Positief is positief!! Dus zwanger!
Ben nu alweer 32 weken zwanger!

babybird

babybird

10-12-2008 om 21:32 Topicstarter

Maaruh...

ik heb best wel flinke buikpijn gehad, op het m,oment dat ik ongesteld moest worden. ik dacht dus echt dat het eraan zat te komen..... (ik merk dat ik nog niet kan gaan genieten van zwanger zijn, ik ben echt bang dat het niet goed zit, gek he. heb ik bij de 1e 3 niet gehad)

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.