Zwangerschap en bevallen Zwangerschap en bevallen

Zwangerschap en bevallen

karin

karin

14-09-2010 om 14:03

41 weken en 4 dagen zwanger proberen te strippen,maar ging niet ,kans om nog thuis te bevallen?

Pfff,ik zie een beetje op tegen in het ziekenhuis bevallen(inleiden hoofdzakelijk),ik ben nu zwanger van de derde en bij de andere was ik 4 dagen overtijd en de tweede 10(wel na 8 dagen gstript,ging toen wel),maar vandaag ben ik gestript en de vk stopte er snel mee,want ze zei dat het geen zin had,is er dan weinig kans dat ik voor vrijdag zelf aan de gang ga,of kan het zo anders zijn,ik ben sinds enkele dagen trager en moet meer naar de toilet,ik dacht wie weet.....
Morgen moet ik me al melden bij de gynacoloog,dus ben benieuwd,en mocht er niets gebeuren word ik van het weekend ingeleid!

Morgana Fata

Morgana Fata

14-09-2010 om 20:37

Adem in, adem uit

Volgens mij gaan ze morgen alleen even een echo maken en een tijdje het hartje opnemen. Boekje mee, en even relaxen.
Zelf ben ik twee keer doorverwezen naar het ziekenhuis voor een inleiding en beide keren kwam de avond ervoor de bevalling op gang. Beide bevallingen gingen ook gewoon goed. Wel in het ziekenhuis trouwens. Maar dat wilde ik sowieso, dus dat was voor mij niet schokkend.
Dit is je derde bevalling. Je weet hoe het gaat, ongeveer dan. En de baby moet er hoe dan ook een keer uit ;-)Bekijk het van de andere kant. Maandag heb je je baby in ieder geval!

Hmm

seks en dan het liefste met orgasme, dat wil ook wel eens de boel wakker schudden, heb je niet eens een man voor nodig mocht je daar geen zin in hebben.

nou ja het is maar een tip.

Vic

Vic

15-09-2010 om 14:30

Je weet het niet

Je kunt niet voorspellen of je bevalling gaat beginnen. De kans is vrij groot omdat je ruim 41 weken zwanger bent, maar een kind komt als het komt. Ik ben zelf ook gestript met 40+ weken terwijl ik al 3 cm ontsluiting had, heb daar een hele dag krampen van gehad die ook weer weg gingen. Uiteindelijk met 41 weken toch nog ingeleid. Vond ik heel jammer want ik had een week eerder ook het aanbod gekregen om in te laten leiden en wilde heel graag een bevalling die vanzelf begon (eerste was ook ingeleid). Uiteindelijk was de tweede bevalling zo gepiept met het inleiden. Om 10.00 uur de vliezen handmatig gebroken, 11.00 uur infuus aan, 12.00 uur kreeg ik wee├źn en om 13.30 uur was het kind er.
Even afwachten dus, het kan ook zomaar over 5 minuten beginnen ;-) Succes!

Vic

Vic

20-09-2010 om 10:38

Is hij er al?

Is je baby al geboren?

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.