Zwangerschap en bevallen Zwangerschap en bevallen

Zwangerschap en bevallen

Asa

Hoop dat je echo goed ging? Wij zijn net verhuisd en zitten zonder internet maar was zo benieuwd naar je echo dat ik even via de telefoon ging kijken. Geen nieuws is goed nieuws hoop ik.

Ik heb vandaag intake bij de vk maar nog geen datum voor een echo.

Asa Torell

Asa Torell

03-02-2011 om 20:48

Petal!

Wat ontzettend leuk dat je er naar vraagt! Ja, de echo was goed!!! Inderdaad geen nieuws goed nieuws. Ik was toch best wel opgelucht, al had ik me niet meer heel druk gemaakt de laatste tijd. Je vroeg laatst trouwens ook nog naar de nekplooimeting: die ga ik dit keer inderdaad laten doen, en dat is volgende week alweer - ik bleek dinsdag al elf weken te zijn.
Ik ben ook heel benieuwd hoe het bij jou ging vandaag! Heel misschien hebben jullie al naar het hartje geluisterd? Ik hoop dat je nu gauw een echo kunt krijgen! En hoe gaat het met de verhuizing? En de werktoestanden?

Biene M.

Biene M.

03-02-2011 om 21:23

Asa

Fijn dat je echo goed was! Wat gaat dat hard zeg, 11 weken alweer! Wanneer ben je dan uitgerekend, half augustus? Succes met de nekplooimeting volgende week!

Massi Nissa

Massi Nissa

04-02-2011 om 13:28

Asa

Elf weken, wat vliegt het voorbij! Het lijkt voor mij vorige week dat Biene hier postte over de uitslagen van haar echo's en combinatietest, en nu is er allang een lief dochtertje. Voor je het weet, zit jij ook met je nieuwe aanwinst in je armen (hoop ik toch).
Veel succes met de echo.
Groetjes
Massi

Biene M.

Biene M.

04-02-2011 om 17:56

Massi

Ja, wat gaat het snel he, jij en dc zijn ook alweer zowat aan het einde van de rit!

Asa Torell

Asa Torell

04-02-2011 om 20:20

Wat lief!

Dank voor jullie reacties! En het gaat inderdaad snel, maar als je bij mij het gevoel hebt dat het ineens wel heel snel is kan dat kloppen: met mijn korte cyclus heb ik er bijna een week bij gesmokkeld, zo bleek dus definitief bij de echo.

Asa Torell

Asa Torell

04-02-2011 om 20:22

Berber (ot)

Graag gedaan! Ik hoop dat de acute zorgen inmiddels weer een beetje hebben kunnen afzakken.

Poppy

Poppy

07-02-2011 om 13:07 Topicstarter

Asa

Heerlijk joh, wat een opluchting.

Ik wacht nog op de echo afspraak maar die zal toch wel voor volgende week of uiterlijk de week erna zijn. Ben benieuwd, alhoewel ik me net als jij al niet zoveel zorgen meer maak.

Verhuizing ging goed maar wat een drukte zeg, pffff. Ben blij dat ik vandaag weer mocht werken. Wel heel leuk dat we nu naast een oud vriendinnetje van het kdv wonen. Grappig. Hoor deze week of ik nog een baan heb, maar dat kan me eigenlijk niet zoveel meer schelen. Het is wat het is.

Succes deze week.

Asa Torell

Asa Torell

08-02-2011 om 21:10

Nog meer opluchting

een goede combinatietest-uitslag, dus van het punctiegebeuren zijn we ook af! Pfoe.
Blij dat je de verhuizing achter de rug hebt Petal. En fijn dat je je minder druk maakt, zoiets kan toch lekker aan je vreten. Ik hoop voor je dat het met je baan ook goed afloopt, zwanger moeten solliciteren is toch niet de beste timing. Zelf zit ik daar ook mee opgescheept, maar goed, dat wist ik al van te voren (baan loopt af).

Gefeliciteerd!

Dat zal een hele opluchting zijn.
Succes met solliciteren!

Massi Nissa

Massi Nissa

09-02-2011 om 07:56

Fijn, asa

Heerlijk om van die zorg af te zijn. En succes met solliciteren. Ik heb vijf jaar geleden met een acht-maanden-buik een baan gekregen en ken meer vrouwen die zichtbaar zwanger waren toen ze werden aangenomen. Het gebeurt!
Groetjes
Massi

Biene M.

Biene M.

09-02-2011 om 08:43

Lekker

Fijn zo'n goede uitslag Asa!

En voor jullie allebei hoop ik op weinig gedoe met banenzoeken.

liora

liora

09-02-2011 om 10:14

Asa

Gefeliciteerd met de goede uitslag! Hoeveel was de kans?

Sascha2

Sascha2

09-02-2011 om 13:55

Fijn asa!

Fijn dat de uitslag van de combinatietest goed is!

Wanneer loopt je baan af? Ook bij mij op het werk worden hoogzwangeren aangenomen, komt vast goed met je zoektocht naar nieuw werk.

Poppy

Poppy

09-02-2011 om 20:20 Topicstarter

Eindelijk

18 feb de echo! Nog ruim een week wachten maar dat kan er ook wel bij.

Mooi dat je test goed was, weer op opluchting he. Wanneer loopt je contract af Asa? En wil/moet je dan gelijk weer iets nieuws vinden?

Ik was vanmiddag in tranen op mijn werk. Had om 3 uur de afspraak waar ik te horen zou krijgen of ik nog een baan heb en die werd opeens verzet. Naar morgen, een dag dat ik niet werk en mijn zoon bij me heb. Was echt teleurgesteld en boos dus de tranen kwamen. Zei bijna dat het door de zwangerschap kwam maar dat heb ik toch maar even voor me gehouden.

Nog 9 nachtjes tot de echo, wordt opeens een stuk werkelijker.

Asa Torell

Asa Torell

09-02-2011 om 20:20

Uitslag e.d.

De kans op een afwijking was ergens in de 1 op 600. Dank nog trouwens aan Biene, in een draadje in het archief vond ik jouw advies om van te voren een grens in het hoofd te nemen om verdere diagnostiek te doen. En dat hebben man en ik inderdaad gedaan. Een goede manier om het er van te voren nog eens over te hebben - al waren we het nog niet 100 procent eens over de precieze waarde... maar gelukkig was de uitslag ver uit de buurt.
Bedankt voor alle werkzoekbemoediging! Ik ben gelukkig ook gewoon optimistisch op het moment, dat zullen de hormonen wel zijn ;-). Plus dat ik veel zin heb in iets leuks nieuws. Ik heb ook nog wel even de tijd, pas na de bevalling loopt mijn contract af.
Petal, jij zult wel tegelijk een termijnecho en nekplooimeting krijgen denk ik? Of doe je die laatste niet?

Asa Torell

Asa Torell

09-02-2011 om 20:22

Petal

Ik lees nu net je berichtje. Bah, wat een rotstreek van je werk! Gaan ze je nu thuis bellen of zo? Of komt het dan pas daarna weer?
Fijn dat de echo in elk geval op afzienbare termijn eraan komt!

Poppy

Poppy

09-02-2011 om 20:56 Topicstarter

Asa

Ja termijn echo en nekplooimeting tegelijk. Bloed is ook al afgenomen voor de combinatietest.

Krijg inderdaad morgen een telefoontje. Ik wil eigenlijk het liefst ontslagen worden, beetje raar maar ik heb daar vrede mee. Als ik dus toch 'moet' blijven zal ik denk ik balen

Biene M.

Biene M.

09-02-2011 om 21:18

Petal

Wat een rotactie zeg, van je werk. Sterkte morgen, het nieuws kan nu geloof ik niet 100% goed of slecht zijn he?

dc

dc

10-02-2011 om 07:59

Bah petal

Dat zijn van die vervelende dingen die je er even niet bij kan hebben hè? Sterkte hoor!

Poppy

Poppy

10-02-2011 om 16:22 Topicstarter

Nou

Vanmiddag het telefoontje: mijn functie wordt verplaatst naar het noorden van het land dus vanaf mei heb ik geen baan meer.

Het was de uitkomst die ik wilde, en het voelde gelijk zo verlossend, maar financieel gaan we enorm achteruit.

Toch ben ik wel blij dat ik zwanger ben en ga denk ik ook pas weer volgend jaar over werken nadenken.

Wat kan het leven toch veranderlijk zijn: nieuw huis, baan verlies en een zwangerschap en het is pas februari.

dc

dc

10-02-2011 om 17:15

Lomp zeg

ik vind het wel een lompe actie om dat soort nieuws over de telefoon te geven hoor! Maar fijn dat je er eigenlijk wel een beetje blij mee bent.

Asa Torell

Asa Torell

10-02-2011 om 21:03

Petal

fijn dat het inderdaad zo voelde als je verwacht had en niet toch ineens enorm tegenviel. Ik ben het wel met dc eens dat zoiets per telefoon superlomp is, maar goed, daarom had je er ook wel genoeg van neem ik aan.
Is je man trouwens inmiddels al een beetje aan het idee van de gezinsuitbreiding gewend ;-)?

Poppy

Poppy

11-02-2011 om 20:03 Topicstarter

Asa

Ja ik geloof dat man er wel aan gewend is. Toen ik die keer bang was voor een miskraam zag ik dat hij er ook wel down onder was, en ik had toen nog gevraagd of hij stiekem niet opgelucht zou zijn.

Nou moet ik toegeven dat met mijn baanverlies mijn man zich wel zorgen maakt. Ik denk dat als ik nu nog niet zwanger was dat hij dan nu niet meer zou durven.

Hopen maar dat alles goed is bij de echo.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.