Home » Forum » Babyshower

Babyshower

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Saar
Babyshower

Een van mijn beste vriendinnen is zwanger van haar eerste kind. Tussen ons is een fors leeftijdsverschil en ik heb dan ook nog nooit een babyshower meegemaakt of georganiseerd. In de tijd dat mijn kinderen werden geboren, was dat nog geen gewoonte. Haar moeder en ik denken dat zij het wel leuk zal vinden. Het probleem is dat haar man uit een land komt waar dit totaal niet de gewoonte is, hij kent waarschijnlijk ook niet alle namen en adressen van mensen die ik ook niet goed ken. Hoe ga ik dit doen en wat is de gewoonte? Ga ik het überhaupt wel doen? Maar ik ben, ondanks het leeftijdsverschil, echt een van haar beste vriendinnen. Verder weten zij het geslacht van de baby en de rest van de wereld nog niet. Hoe pak ik dit aan?

Trala
Naar de feestwinkel

Veel roze en blauwe artikelen, roze en blauwe slingers en snacks. Slingers en ballonnen.
Kadolijst is handig. Ik heb m binnenkort van mijn dochter. Veel plezier!

Triva
Uhhh

Je vriendin komt óók uit een land waar dit totáál de gewoonte niet is....

Zoek twee andere vriendinnen van haar en bekijk of je het samen kunt organiseren.

Knurf
Verjaardag

Zie het als een verjaardig: regel taart en slingers, nodig mensen uit en zorg dat je wat kadowensen beschikbaar hebt zodat er niet ineens 10 paar babyslofjes op tafel staan. Meer is het niet.

wil40
Namen en adressen.

Namen en mobiele telefoonnummers verzamelen via haar man, moeder, buurvrouw, familielid en collega's?
What's app groep aanmaken en er komen vanzelf namen bij. Het hoort een verrassing te zien voor de aanstaande moeder dus je zal de namen via via bij elkaar moeten sprokkelen en haar man moet mee doen in het complot.
Succes met organiseren!

Ilona91
Kijk naar wat zij fijn vindt

Mijn schoonzusje is 7 jaar jonger dan mij en net bevallen van een prachtige dochter.Zij houdt zelf niet zo van veel drukte en drukke feestjes. Wij hebben het daarom lekker intiem gehouden. Wat je kunt doen is een high tea organiseren en een gezamenlijk cadeau geven waar ze ook echt iets aan heeft. Je kunt gerust zeggen dat je graag iets wilt organiseren en wat zij zelf eventueel prettig zou vinden. In ieder geval veel succes en het komt vast helemaal goed!

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.