Zwangerschap en bevallen Zwangerschap en bevallen

Zwangerschap en bevallen

wolkje07

wolkje07

01-09-2009 om 16:05

Bloedverlies week 6

In mijn vorige zwangerschap heb ik bloedverlies gehad in week 9, nu echter al in week 5 en 6. Bruin en dik slijm Ik hoor dat het in dat geval meestal een oude (innestelings-) bloeding is. Toch voel ik met wat onzeker, omdat het nu eerder is dan in eerste zwangerschap. Deze zwangerschap voelt sowieso anders; verschijnselen komen in andere volgorde dan bij eerste. Ik heb geen echte buikpijn, alleen de "gebruikelijke" steekjes hier en daar (die ik nu wel allemaal extra voel haha) Wie heeft hier ook ervaring mee??

Niet

geen ervaring maar je moet dit even melden bij de vk en aansturen op een echo. Je kan altijd wel een echo krijgen als je maar wat aandringt of het zelf betaald is mijn ervaring.

Ik denk dat als je even belt je zo terecht kan, al is het om maar even gerustgesteld te worden. Het zal vast niets zijn.

mama 78

mama 78

05-09-2009 om 15:12

Bij mij

Ik ben nu 21 weken zwanger en heb hetzelfde meegemaakt als jij. Ook de eerste weken van dat bruine, slijmerige bloedverlies. Heefte lang gedauurd. We hebben het maar op een innestelingsbloeding gehouden. In week 11 kreeg ik een grotere bloeding. Na een echo bleek dat ik zwanger was van een tweeling, waarvan het tweede vruchtje werd afgedreven. Waarschijnlijk is al dat bloedverlies van dat andere vruchtzakje geweest.
Meld het even bij je vk, evt. kunnen ze een voortijdige echo maken als je bloed blijft verliezen.
Sterkte ermee!

Primavera

Primavera

08-09-2009 om 16:38

Iedere zwangerschap is anders

In totaal ben ik 6 keer zwanger geweest: 2 liepen fout, 3 gingen goed en 1 ging voor de helft goed. Mijn conclusie is dat er geen peil op valt te trekken en de verschijnselen telkens voor een groot gedeel anders waren. Slechts bij één zwangerschap, die goed ging, heb ik geen bloedverlies gehad, bij alle andere wel met alle bijbehorende stress.
Hopelijk heb je gewoon een innestelingsbloeding.
Groetjes Primavera

Wolkje06

Hoi.
Ik weet sinds een week dat ik zwanger ben, maar niet hoe lang ivm een hele onregelmatige cyclus. Ik vermoed ook zo'n 6 weken.. Sinds vandaag heb ik ook opeens bruin bloedverlies (afscheiding) eigenlijk hetzelfde zoals jij beschrijft... maakt mij ook erg onzeker, vooral omdat ik ook steeds 'last' heb van mn onderbuik... beetje menstruatieachtig... ik vrees een beetje.. maar het is afwachten... je hoort zoveel verschillende verhalen hierover..
Wanneer kun jij naar de vk dan? Ik 'pas' volgende week woensdag...brrr niet leuk he!

Wolkje en [email protected](beetje ot..)

Wolkje, hoe is het ondertussen met je?
In de zwangerschap van jongste had ik ook zo vroeg een bloeding. Alles is gelukkig goed afgelopen, en is hij alweer 3. Waar het bij mij mee te maken had, is dat ik waarschijnlijk mijn eisprong wat later in de cyclus heb gekregen, en het vruchtje zich later dan gedacht had ingenesteld, en het hier ging om een innestelingsbloeding ging.
En Maaike, ben jij dé Maaike uit ons draadje? Hoe is het nu met het bloedverlies??

Denaja

Jep... ben nog een beeeeeeeetje voorzichtig dus vandaar niet in Gezellug aan de grote klok gehangen..
Het is echt maar heel weinig het verlies (en ook niet helder rood maar bruinig).. bijna niets.. maar het feit dát het er is vind ik niet fijn... gisteravond was het gestopt, vanmorgen was het er weer even (alleen bij afvegen), toen weer niets, dan weer een beetje... ik probeer (ja.. PROBEER) me er maar niet te druk over te maken....je kunt niets anders dan afwachten.. kan over een dikke week pas naar de VK.

wolkje07

wolkje07

29-09-2009 om 17:19

Update

Hallo!!
Bedankt voor alle reacties! Met 7 weken een speodecho gehad want ook rood bloed verloren. (Geen buikpijn)Alles goed: Kloppend hartje te zien, vruchtje precies juiste afmetingen. Echobureau en vk zeggen dat ik waarschijnlijk gevoelig plekje in vagina of baarmoedermond heb. (net als bloedneus) Nu soms nog wat dik slijm, beetje bruin-roze. Ben inmiddels 10 weken en 1 dag. Volgende week nog een echo. Spannend toch weer dat wel (hoewel ik al flink uitdij haha...)

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.