Zwangerschap en bevallen Zwangerschap en bevallen

Zwangerschap en bevallen

Geboortekaartje

Ben over 11 weken uitgerekend van ons derde kindje, een meisje. We zijn nu op zoek naar een orgineel geboortekaartje, het liefst met een foto.
Weet iemand een leuke site waar je zelf een mooi kaartje kunt maken?
Alvast bedankt.

Zelf

ik ben ontwerper (niet grafisch) maar ik heb bij beide kinderen zelf het kaartje ontworpen, van te voren alles in de computer klaar opgemaakt. Zodra de 1e geschikte foto er was en ik weer thuis was met de baby heb ik alles erin gezet en naar de copyshop ge-emailt waar ze precies wisten hoe en wat want ik heb een hele reeks proefdrukjes gemaakt voor de kleur, 1 proefprint gemaakt, vriend haalde die op, ik nog een keer een proefprint doorgestuurd met iets aangepaste kleuren en de volgende dag waren ze er al, gevouwen (voor gerild) en gesneden. Enveloppen heb ik via internet besteld, etiketten had ik ook al in word klaar liggen, idem de postzegels.

ik werk met photoshop.

Dendy Pearson

Dendy Pearson

14-09-2010 om 22:37

Poobies

Ik heb het geboortekaartje van zoon bij poobies.com gemaakt. De buuf ook. Is ons goed bevallen en ze werden ook heel vlot geleverd.

Dendy

Massi Nissa

Massi Nissa

15-09-2010 om 11:08

Kruidvat

Ik heb destijds een foto van dochter laten maken door mijn schoonzus. Ze had een wit luiertruitje aan, zo'n ouderwets ding met kant, en lag op een zwarte fluwelen rok van mij, waardoor de achtergrond 'wegviel'. Die foto heb ik op een ansichtkaart van Kruidvat laten drukken met een gedichtje achterop en heel eenvoudig "Geboren: xxx en datum". Je kunt meteen de adressen online invoeren en Kruidvat doet de rest. Ik vond het heel handig en de afdruk was echt mooi geworden. Het ligt natuurlijk een beetje aan je budget, maar ik vind zelfbedachte kaartjes het allermooist. Helaas ben ik niet creatief, dus gooide ik dochter (mijn enige creatie) in de strijd, haha.
Groetjes
Massi

Geboortekaartjes maken

Misschien een beetje laat, maar nu de geboorte van mijn eerste dochtertje steeds dichterbij komt, ben ik op zoek gegaan naar leuke sites waarop je zelf geboortekaartjes kan maken.

Op PostXL (http://www.postxl.nl) heb ik hele leuke kaartjes gevonden - en je kan ze zelf personaliseren met eigen tekst en foto's erop.

Er zijn zo nog heel wat andere sites. Typ gewoon even 'geboortekaartjes maken' in Google.

Groetjes,
Kelly

Reageer op dit bericht

Als je wilt reageren moet je eerst inloggen of je aanmelden.

Aanmelden