Zwangerschap en bevallen Zwangerschap en bevallen

Zwangerschap en bevallen

k

k

06-01-2010 om 10:37

Geen gevoelige borsten bij zwangerschap en bloedendtandvlees bij zoontje wel,hoeft dat niet altijd?

Even weer een vraag,ik ben nu 1,5 week overtijd,maar bij mijn zoontje had ik hele gespannen/gevoelige borsten en bloedend tandvlees,hoef je dat niet allemaal te krijgen,ik weet ook niet mee ofdat ik het later kreeg,ik kon me herinneren dat ik 7 weken zwanger was en op vakantie zo'n pijnlijke tepels had!

Ook alleen eerste keer

Hoi,
Ik had de eerste keer ook erg veel last van mijn borsten, alle andere keren daarna (4) niet. Andere kwalen bleven helaas wel terugkomen ;-) (extreme vermoeidheid, kou, electrische schokken etc.).
Ik wens je een gezonde zwangerschap!

k

k

06-01-2010 om 10:42

Oh ja bij tweede zwangerschap ook geen gevoelige borsten en bloe

oh ja stom bij mijn dochtertje had ik ook geen bloedend tandvlees en gevoelige borsten en was fit,wel misselijk maar niet moe en droeg ik naar voren en bij zoon rond(veel slaap nodig),dus omdat ik dat nu ook niet heb denk ik dat het een meisje wordt,begin een beetje naar voren te dragen(want helaas begin ik al een beetje buik te krijgen,want bij de andere kids hoefde ik pas met 23 weken zwangerschapskleiding aan),hoewel ik nu wel moe ben de hele week,maar heb ook al 2 kleuters rondlopen,en soms wat misselijk,maar kan nog erger worden,ben nog maar pril!

k

k

06-01-2010 om 10:43

Dank je wel heb jij jongens /meisjes?

dank je wel,ik was even nieuwsgierig en vergeetachtig want bij dochter had ik helemaal gene gevoelige borstne en bloedend tandvlees!
Heb jij jongens/meisjes en ook versjhillende zwangerschappen gehad?

k

k

06-01-2010 om 12:57

Oh ja ook snel geiriteerd en chagrijnig,dus daardoor denk ik ook

oh ja ik heb ook een kort lontje en snel geiiriteerd en chagrijnig,daarom dacht ik ook dat ik mijn menstruatie zou krijgen,want bij mijn andere kids was ik niet chagrijnig of snel geiiriteerd,bij de eerste zelfs emotioneel en lief en bij de laatste lief,maar niet zo emotioneel,en nu chagrijnig en moe,dus denk een meisje!

Meisje/jongen

Hoi,

Ik geloof eigenlijk niet dat je aan verschijnselen/buik e.d. kunt zien of het een meisje wordt. Wel heb ik gemerkt dat mijn intuïtie vaak klopt, (ik had al mijn kinderen goed geraden, kan toeval zijn natuurlijk), die van jou misschien ook. Of je wil heel graag een meisje, dat kan óók ;-)
Ik heb 3 kinderen, waarvan 2 jongesn en 1 meisje (en dan nog 2 miskramen gehad). Ik heb geloof ik weinig verschil gemerkt in de zwangerschappen, behalve dan de pijnlijke borsten de eerte keer. Verder was ik altijd enorm moe, maar gelukkig niet misselijk!

k

k

06-01-2010 om 13:46

ok,maar ik heb zo'n kort lontje daarom denk ik meisje,maar heb g

ok maar ik ben zo snel geiiriteerd/boos en chagrijnig,daarom denk ik een meisje,vind ik niet leuk heb ik bij de vorige 2 zwangerschappen ook niet gehad,maarja niets aan te doen,kan ook voor de bab niet goed zijn!
Eerst maar eens kijken of de 12 weken echo goed is,want doordat ik snel geiiriteerd ben en boos,denk ik wel eens zal alles wel goed zijn!
Oh ja nog een reden dat ik een meisje denk,omdat we van 1 keer gemeenschap(zwanger zijn geraakt)en omdat x zaadcellen(jongen) korter leven,maar wel sneller zwemmen en meisjes y zaadcellen langer leven denk ik ook een meisje,maar we wachten af,gezondheid is het belangrijkste!

Kort lontje

Ach al die verschillen in zwangerschappen die zouden duiden op een ander geslacht kunnen echt naar het rijk der fabelen verwezen worden hoor!
Ben nu 39 weken zwanger van de 4e, een jongen, had een erg kort lontje de eerste weken, had ik ook bij mijn derde zwangerschap (is een meisje) en niet bij mijn eerste 2 (beide jongens). Dat korte lontje heeft er misschien eerder mee te maken dat je al 2 kinderen hebt en minder rust kan nemen. En wat betreft je buik, met 7 weken kun je echt nog niet zeggen of je naar voren draagt of niet (wat overigens ook niks over geslacht zegt). Dat zijn nl je darmen die opgezet zijn, je baarmoeder zit nog helemaal in het bekken.

En trouwens, het is heel normaal hoor dat je van 1 keer gemeenschap zwanger raakt. Ik geloof dat alle zwangerschappen zo zijn ontstaan ;)

k

k

06-01-2010 om 17:33

Klopt sharon je hebt gelijk

klopt sharon je hebt gelijk maar ik bedoel dat je normaal toch meerdere keren gemeenschap hebt rond de vruchtbare periode omdat je graag zwanger wilt worden en
bij mij was het ongepland dat bedoel ik eigenijk!

Stiekem snapte ik wel wat je bedoelde hoor!
Ach, ik weet niet of het wel of niet plannen nou invloed heeft op het geslacht.
Misschien leuk voor je, kijk eens op deze site, kun je adhv een tabel geslacht van je baby voorspellen:
http://www.zwangeredoos.nl/blog/2005/chinese-bevruchtingstabel/

Zou ik ook met een korrel zout nemen, hoewel het bij mij wel 4 keer klopt!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.