Zwangerschap en bevallen Zwangerschap en bevallen

Zwangerschap en bevallen

Ik weet niet zeker wie de vader is

Ik heb GEEN vaste relatie, ik heb wel af en toe sex met 'Dean' ik ken hem enkele maanden, hij is professionele sportman, heel katholiek en 8 jaar jonger dan mij, daarom wouden we van in begin geen relatie maar onze momenten zijn wel fijn.
Hij weet dat ik geen birthcontrole neem (omdat ik er gewoonweg niet tegen kan, ik heb alles al geprobeerd) maar ondanks dat doen we het zonder bescherming, telkens herhaal ik hem dat we beter wat voorzichtiger zouden zijn. (Dean komt steeds klaar in mij)

Op een dag was Dean naar buitenland en hij was vaag tegen me, ik dacht dat hij 3 of 4 weken zou weg zijn en na een week dat hij weg was heb ik 1 keer sex gehad met mijn ex waarmee ik het soms (eens om de maand of 2 doe) Ook onveilig, al is hij niet in mij gekomen maar heeft uit teruggetrokken net voor hij kwam.
Normaal vraag ik hem steeds bescherming aan te doen, ook al wilt ie niet... deze keer was ik zo opgewonden... en heb ik het niet gevraagd. (Ook hij wist dat ik geen birthcontrole doe)
Dean was plots terug in het land na 2 weken... (btw ik ben wat gevoelens aan het krijgen voor hem)

Ik blijk zwanger. Ik heb enorm veel spijt van die ene keer met m'n ex want nu weet ik niet wie de vader is, ik hoop Dean maar ik durf het niet vertellen want als het blijkt dat het toch m'n ex is heb ik het helemaal verpest met Dean.

Mijn ovulatie was 2 juni
De laatste keer seks met Dean voor hij vertrok was 24 mei
De keer met m'n ex was 31 mei

Het is vandaag 11 juni en ik had al enkele dagen last van zware gevoelige borsten, 2 testen met een vage streep dus ik weet dat ik zwanger ben

Ik heb al 2 keer abortus gepleegd vroeger. (Ik wou geen derde keer)
Ik ben 32 jaar en door Corona zonder werk gevallen en alleenstaand.
Het feit dat ik niet weet wie de vader is doet me overwegen om abortus te doen.

(Ik hoef geen judgement maar eerder raad, het is al erg genoeg en ja ik weet dat het dom is van me, maar wat is is, tuurlijk zou ik de tijd willen terugdraaien maar dat gaat niet)

Adelaide

Adelaide

12-06-2020 om 14:06

Abortus

Ach, abortus is ook een vorm van geboortebeperking. Wel een dure.
Bereid je maar voor op het commentaar dat je hier gaat krijgen, want je snapt wel dat je een grote puinhoop van je leven maakt (of veel fantasie hebt)

Merel

Merel

12-06-2020 om 14:15

serie dertigers op npo3

Dit item komt ook voor in de serie dertigers op npo 3, misschien fijn om ter herkenning te bekijken.
Je zou een prenatale vaderschapstest kunnen doen, dan weet je van wie het kindje is.

Dus

Je hebt seks met verschillende mannen waar je geen relatie mee hebt en gebruikt geen enkele bescherming.
Los nog van zwangerschap, maar heb je wel eens van soa’s gehoord?

ElenaH

ElenaH

12-06-2020 om 16:51

Alles

'Hij weet dat ik geen birthcontrole neem (omdat ik er gewoonweg niet tegen kan, ik heb alles al geprobeerd) '

Condooms zijn ook geboortebeperking. En zolang je die niet opeet, zie ik niet hoe je daar niet tegen zou kunnen ...

juf Ank

juf Ank

12-06-2020 om 19:04

Gehoord van

soa's maar ook van corona?
Ik word hier zo moe van, dit soort stompzinnig gedrag. En dan ook nog eisen dat je geen oordelen hoeft. Rot toch op, wordt volwassen.

Sky-

Sky-

12-06-2020 om 21:13 Topicstarter

Merci

wauw zulke geweldige perfecte mensen hier die reageren, geeft me zoveel steun in deze moeilijke tijd waarin ik fouten heb gemaakt ja.
Dit had ik nu net niet nodig se, toch bedankt. En een tip, ipv mensen die het enorm moeilijk hebben door de fouten die ze toegeven verder in de grond te boren, ga van zulke forums (waar mensen enkel steun zoeken) en leef jullie perfecte leventje zonder fouten. Have a happy live hypocrieten, persies dat jullie zulke perfecte foutloze mensen zijn, zielig is het.
Ik kom uit voor mijn stommiteiten en zoek enkel wat steun, maar ik heb qualiteiten waar jullie U tegen zouden zeggen op andere vlakken, jullie kennen mij niet en waarschijnlijk vele anderen waar jullie gretig jullie frustraties op gooien en de grond in boren. Maar dat is niet erg, ik heb een heel sterk vel. Dus geniet van jullie avond.

Ik heb geen spijt van deze post want er is toch éentje die normaal kon reageren en daar ben ik al dankbaar voor, dank je Merel voor de tip, ik ben aan het kijken en inderdaad, situaties in die soap, die herkenbaar zijn.

Phryne Fisher

Phryne Fisher

12-06-2020 om 21:41

Wat maakt het uit?

Je moet bedenken of je een baby wilt, en dan is het van ondergeschikt belang wie de vader is. Het is niet de ideale situatie, maar soms lopen dingen zo.

ElenaH

ElenaH

13-06-2020 om 06:32

Tja Sky

'Ik heb al 2 keer abortus gepleegd vroeger. (Ik wou geen derde keer)'

Dat je ongewenst zwanger raakt, kan natuurlijk gebeuren. Maar als dat 3 keer gebeurt, ben je heel dom of herl eigenwijs. Anders zou je wel leren van je fouten.

Veel vragen

Er zijn veel vragen waar je alleen zelf antwoord op kunt geven.
- wil je een kindje?
- Wil je nu een kindje?
- Of wil je ooit een kindje, als er een bepaalde situatie is?
- waarin zit de weerstand tegen een derde abortus? is dat ethisch of lichamelijk of persoonlijk?
- heb je beide bedpartners ingelicht over je zwangerschap?
- hoe staan je bedpartners tegenover eventueel vaderschap?
- spelen zij een rol bij een eventuele beslissing?
- wanneer wil je zekerheid over het vaderschap, nu, na de bevalling, of nooit?
- maakt het voor jou verschil of het vriendje of ex is? Waarin zit dat verschil?
- heb je familie die je kan ondersteunen?
- heb je goede woonruimte?
- heb je inkomen?
- op dit moment lijkt het zo te zijn, dat jij geen enkel voorbehoedsmiddel kunt verdragen, dat je tegen je bedpartners zegt dat ze een condoom moeten gebruiken, maar dat doen de bedpartners niet, en je hebt toch seks met hen. Dit heeft nu 3 keer geresulteerd in een ongewenste zwangerschap. Zie je een mogelijkheid om hier iets aan te veranderen? Eventueel in overleg met je huisarts?
- is de morning-afterpil een mogelijkheid?
- hoe belangrijk zijn de relaties met je vriendje en je ex, in de zin van: ben je bang dat ze boos worden op jou?
- kun je tegen alleen zijn? Kun je eventueel de zorg alleen aan?

Ik kan alleen maar zeggen dat er heel veel vragen zijn die je toch echt zelf moet doorlopen en beantwoorden.

Sterkte,

Tsjor

Adelaide

Adelaide

13-06-2020 om 09:39

Stoppen

Als je niet tegen voorbehoedsmiddelen kan (wat ik al niet geloof want er zijn er heel veel) en je wil geen kind of soa, dan zit er maar één ding op: geen seks hebben. Lijkt me in jouw geval veel beter.

rode krullenbol

rode krullenbol

13-06-2020 om 09:40

Wat ik me afvraag ...

Kun je wel goed voor een kindje zorgen, als je zo slecht voor je eigen gezondheid kunt opkomen?

Rode krullenbol

Ik ook niet

Ik weet ook niet wie de vaders zijn van mijn kinderen, ik heb nog al een wilde leven gekend van parenclubs sexfeesten gangbangs en af en toe nog wel eens en daar ben ik zwanger geraakt. Was niet de planning maar heb ze wel gehouden en ben dol op mijn kinderen nu en mijn huidige partner ook. Ik heb beide kinderen op mijn naam staan dragen ook mijn achternaam en hebben een zweedse en een nederlandse voornaam.

Donormoeder

Donormoeder

16-06-2020 om 07:35

Ik ook niet

Maar mijn kinderen weten gelukkig wel wie hun "vader" is. Eigenlijk is dat voor mij het enige dat er werkelijk toe doet.

Laradida

Laradida

17-07-2020 om 21:59

Wat een hypocrieten

Wat een hypocrieten hier joh. Lekker zout in iemand zijn wond strooien, voelen jullie je verheven? Kuiste meisjes van de klas zeker net als in sprookjes 😂. Waarom kom je zulke mensen in het echte leven nou nooit tegen of zijn dat al die saaie ongelukkig uitziende mutsen. Waarom niet gewoon wat aardiger zijn als iemand zich kwetsbaar opstelt.

En Sky-, de natuur heeft ons niet voor niets 9 maanden gegeven voordat we bevallen. In die tijd kun je een hoop regelen, inkomen etc. Zeker nu in corona tijd is nog maar eens gebleken dat alles mogelijk is en de wonderen de wereld niet uit zijn

Zelf run ik een eigen bedrijf vanuit huis en ben alleenstaande moeder. Ideaal, sta nooit in de file en kan veel tijd doorbrengen met mijn kind.
Veel geluk wens ik je toe.

Sannie

Sannie

19-07-2020 om 07:54

Jammer

Hoi wow wat een verhaal meid.
Die 2x abortus vond ik wel heftig zeker omdat ik echt anti ben en zelf jarenlang geprobeerd heb om een kindje te krijgen. Maar mensen maken fouten en ik hoop dat jij ervan geleerd hebt. Wees aub eerlijk tegen beide heren je zou er niet mee kunnen leven als je de waarheid niet verteld. Het lucht op en OK misschien ben je Daan kwijt maar je hebt nog wel dat mooie wondertje in je buik. Vecht daarvoor als beide heren echte kerels zijn laten ze je niet in de steek, want ze waren er zelf bij he zonder condoom dus moeten ze ook de consequenties aanvaarden.

Ik wens je veel wijsheid en geluk en toch gefeliciteerd met je zwangerschap

Sky-

Sky-

21-07-2020 om 15:24 Topicstarter

Update

laradida en sannie, wat een fijne reacties!

Ik dacht, ik kom even terug voor een update, ook al ken ik niemand hier persoonlijk.

Ik heb besloten het kindje te houden! En veel van mijn vrienden en familie weet het al en ze zij zo ongeloofelijk steunend en blij, mijn moeder is helemaal in overdrive, zo enthousiast en ze wil alles doen voor me en voor het kindje, ongelooflijk hoe sterk mijn band met mijn moeder is geworden nu.
Wat betreft de jongens, dankzij de echo kon de gyne exact zien welke datum het moest geweest zijn en het blijkt de ex, de ex weet het en we maken zeker geen ruzie of drama, hij beseft nu dat hij verantwoordelijk is voor het feit dat hij geen bescherming droeg. Maar hij zal er hoogstwaarschijnlijk niet zijn voor het kindje of wat dan ook en daarin laat ik hem vrij, dat is zijn keuze en financieel ga ik hem niet nodig hebben.
Dean aan de andere kant, weet ook de details, hij is ongelooflijk lief en positief en wil me blijven zien. Dat had ik echt nooit verwacht! Hij weet dat de baby van mn ex is en begrijpt heel de situatie. Ik wens geen relatie met hem, dat zou absurd zijn om dat te wensen maar het voelt enorm goed dat hij er wel is voor me als vriend, en als er ooit meer van komt zien we wel maar daar houd ik me nu niet mee bezig.

Momenteel heb ik enorm veel last van misselijkheid, braken... ik geraak bijna mijn bed niet uit. Maar daar kom ik wel door toch. Ik zie het goedkomen, en zal er alles aandoen om mijn kindje een goed leven te bieden met een goede opvoeding. En ik zal nooit liegen over de papa.
De waarden die mijn kind zal meekrijgen is
respect, (wat ik in dit forum niet veel ben tegengekomen buiten enkelen die wel respectvol reageerden, jullie hebben die waarde wel meegekregen!)
Zelfstandigheid, dankbaarheid, hard werken als je iets wil bereiken, veel liefde, geen haat, en zoveel meer.
Iedereen die me echt kent zegt dat ik het goed zal doen, omdat ik net hele sterke waarden en normen heb en altijd heel zelfstandig en een harde werker ben geweest. Ik ben een overlever, als ik in de put zit kruip ik er altijd zelf weer uit, en ik word telkens sterker. Dus ik geloof ergens wel dat mijn mensen gelijk kunnen hebben. Ik ga mijn best doen!

Groetjes, en bedankt aan degenen die wel lief gereageerd hebben hier, en de anderen.... ach jah, I don't care 🙂🙏🏻🤰

Sannie

Sannie

25-07-2020 om 11:48

Wat knap en dapper

Wat dapper meid en wat goed! Van je. Wat zal hij straks trots zijn met de kleine en fijn dat je band zo goed is met je moeder. Ik vind je een topper hoor je bent hartstikke eerlijk geweest.

Ik wens je een fijne zwangerschap hopelijk is de misselijkheid snel voorbij.
Laat je af en toe nog wat weten.

Gefeliciteerd en veel succes.

Reageer op dit bericht

Als je wilt reageren moet je eerst inloggen of je aanmelden.

Aanmelden