Zwangerschap en bevallen Zwangerschap en bevallen

Zwangerschap en bevallen

Ja verlof begonnen! en aftellen ook!

Hoihoi

Eindelijk met de benen omhoog, mijn verlof is begonnen!

Nu dus tijd voor de laatste regel zaken, we moeten nog een kaartje uit kiezen... En lekker kleertjes wassen, wat laatste dingen shoppen... Ik heb er zin in!

Hoe is het bij jullie? Hoe lang moeten jullie nog?

Ik ben 6 juni uitgerekend, maar houd voor de zekerheid maar rekening met 2 weken extra!

groetjes

Biene M.

Biene M.

05-05-2011 om 06:46

Succes

Succes met de laatste loodjes en geniet nog even van de rust :-)

Geniet ervan!

Hier ook verlof met energie:-)
Lekker nog wat dingetjes doen inderdaad, poetsdrang van heb ik me jou daar, maar het kan maar gedaan zijn.
Geniet idd van de rust al ben ik ook wel heeeeeel erg benieuwd naar onze kleine meid!

MarSy

MarSy

05-05-2011 om 13:17 Topicstarter

Dank en

Regien wanneer ben jij ook al weer uitgerekend?

En die poets drang, heel herkenbaar.. alleen kan ik niet zoveel met dikke buik dus ik schakel mijn vriend en moeder in voor hulp!

Uitgerekend

Ik ben 22 mei uitgerekend!
Heerlijk een man en moeder die poetsen....kan ik helaas niet over meepraten. Ach, je kan niet alles hebben:-)

Massi Nissa

Massi Nissa

05-05-2011 om 21:26

Leuk hoor

Geniet ervan! Ik had nog geen twee weken verlof en boem, daar was zoon al. Ik had nog een aantal dingen niet gedaan die wel op mijn lijstje stonden (espresso-apparaat helemaal schoonmaken, voorraadkast uitmesten). Toen heb ik maar samen met de kraamhulp wat achterstallig onderhoud verricht, haha.
Ik wens je heel veel plezier en hoop voor jou en Regien op een fijne bevalling met een goede afloop voor alle betrokkenen.
Groetjes
Massi

MarSy

MarSy

06-05-2011 om 13:14 Topicstarter

2 weken te vroeg?

O jee! Ik ga dit weekend dan maar alle wassen draaien en kamertje helemaal in orde maken...

Puin ruimen en schoonmaken komt daarna dan wel!!

100%mama

100%mama

06-05-2011 om 21:20

Lekker!

Hoewel ik hier al 4 weken in de ziektewet zit, ben ik toch op een een of anere manier blij als het dinsdag is en ik officieel ook met de beentjes omhoog mag, nouja, spreekwoordelijk dan, hihi! Ik nog 6,5 weken dus!

Hier hoeven we enkel de foto nog even te bewerken (nouja, vriendinnetje dan) en dan kan ik die naar een vriend sturen die een eigen drukkerij heeft (snappie t nog, hahahaha) en dan hebben we alles gedaan wat "we moesten"!

Geniet!

Heerlijk!

Heerlijk hoor met verlof, lekker nog wat klusjes doen, 's middags op de bank en ondertussen genieten van die schoppende baby en je heel bewust zijn van de tijd nu alleen.
Ik heb echt veel genoten van mijn verlof vorig najaar. Alleen toen ik na de uitgerekende datum kwam was ik het spuugzat. Wachten op de bevalling kan dan heel lang duren. In mijn draadje hier daarover heb ik heel veel gehoord dat ik moest genieten van de rust. Ik kon me daar toen niets bij voorstellen, maar ik wens dat jullie ook veel rust toe.

Maanve

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Moeoeoeoe

Een paar dagen geleden zat ik nog vol van energie en nu.....ik ben moe, moe en nog eens moe. Is dat herkenbaar zo 2 weken voor de uitgerekende datum?
In ieder geval moet ik het ermee doen....morgen weer naar de gynaecoloog, kijken of alles goed gaat met de kleine spruit!
Ik heb trouwens vandaag een klein moederdagcadeautje gekregen van mijn lief: een mok met 'voor de liefste moeder' er op....de schat!

Massi Nissa

Massi Nissa

09-05-2011 om 12:24

Lol regien

Toen ik twee weken voor de uitgerekende datum een huilbui kreeg van moeheid, wist ik niet dat ik nog geen 24 uur later mijn zoon zou vasthouden. Ik denk, ik waarschuw maar even, haha. Sterkte hoor, die laatste loodjes zijn altijd vervelend.
Groetjes
Massi

Massi

o jeetje........als het zover is horen jullie het:-)

MarSy

MarSy

10-05-2011 om 10:01 Topicstarter

En?

De bevalling al begonnen? ;-)

Hoe was het bij de gyn?

Inmiddels heb ik bijna al het babyspul gewassen en gestreken, nog even een geboorte kaartje uitzoeken en dan zijn we zover!

Marsy

Nope....geen bevalling:-)
Gisteren bij de gynaecoloog was alles goed. De kleine ligt nu in mijn bekken en verder zit het nog hartstikke potdicht van onderen, om het maar even duidelijk te stellen:-)
Als ik volgende week maandag 3 cm ontsluiting heb breekt ze de vliezen! Ik vind het allemaal zo spannend!
Lekker alle kleertjes gewassen en gestreken, had ik een poosje geleden al gedaan. Ik vond het een prachtig gezicht al dat kleine spul op de waslijn. Gisteren heb ik de wieg bij ons op de slaapkamer gezet...kunnen we vast wennen.

MarSy

MarSy

10-05-2011 om 13:22 Topicstarter

Leuk he

Die kleertjes op de lijn! Ik had het ook nog eens buiten hangen vanwege het mooie weer dus de hele buurt kon mee genieten!

Wieg staat ook nog op de planning en de box op de plaats. De laatste vooral voor de kat om er aan te wennen: zij mag er niet in!

Massi Nissa

Massi Nissa

10-05-2011 om 15:38

Ja die kleertjes

Ik had een hele rij curverboxen klaarstaan met frisgewassen kleertjes. O, wat kon ik daar trots naar kijken, ik had alles namelijk ook nog gestreken. Inmiddels zijn doos 1, 2 en 3 (maten 50 tot en met 62) al weer bijna vol en terug op hun plaats, want zoon groeit snel, maar ik geniet weer helemaal met jullie voorpret mee.
Groetjes
Massi

Box en curverdozen

O ja, de box! Die staat bij ons ook en de kat.....die heeft er al 2x ingelegen (en mag dat ook niet....!!). Dat wordt nog wat!
Doos 1, 2 en 3.....en ik maar denken dat ik veel teveel gekocht had...hahahaha!!!

Gerdina

Gerdina

10-05-2011 om 21:44

Oh, die kleertjes

Ik weet nog (ik zie het zo voor me) man die de kleertjes op het wasrek aan het hangen is en we kijken elkaar aan met tranen in onze ogen. Zo klein die kleertjes, maar ook het besef dat het nu toch echt ging gebeuren, na 3 jaar wachten, dat we papa en mama gingen worden.

Biene M.

Biene M.

10-05-2011 om 22:41

Box en kat

Regien, een tip die ik van iemand kreeg en die bij ons ook heel goed werkte: leg ballonnen in de box nu er nog geen baby in ligt! Dat vind je kat helemaal niet leuk om op of door te lopen en zo wordt de box meteen een no go area.

MarSy

MarSy

11-05-2011 om 11:21 Topicstarter

Inderdaad ballonnen!

Werkt heel goed, hebben we vorige keer ook gedaan. Sprong de kat in de box, knalde een ballon, beest is nooit meer in de buurt van de box geweest!

Ballonnen!

Wat een goed idee!!! Morgen even kopen:-)

MarSy

MarSy

12-05-2011 om 11:06 Topicstarter

Trouwens,

Best kans dat je kat niets van de baby moet hebben.

Die van ons vond het huis stinken (ik ben thuis bevallen en ze rook bloed) en daarnaast was de baby maar een herrie makend totaal onberekenbaar monster. De kat kwam nooit in de buurt van onze dochter, ook niet als ze in de wieg of ledikant lag of als ze op de grond speelde. Pas sinds onze dochter eten geeft aan de kat (vanaf dat ze 3 was), mag onze dochter ook de kat bij uitzondering aaien.

Gelukkig doet de kat verder niet lelijk ofzo: ze haalt nooit uit, maar ze verstopt zich gewoon bij drukte ergens in huis of buiten.

Al met al maar afwachten wat jullie kat gaat doen!

Onze kat

Heeft een paar weken in het halletje bij de voordeur zitten balen :) later lagen ze samen in de box. Zo leuk, kinderen die met dieren opgroeien!

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.