Zwangerschap en bevallen Zwangerschap en bevallen

Zwangerschap en bevallen

Krampen en nu geen zwanger gevoel meer

ik had eerst dagen last van obstipatie, gisteren heel weinig gegeten want ik was misselijk en had buikpijn en alles eindelijk eruit gepoept (sorry voor de details). Ik had pijnlijke krampen, had het heel heet ook zweten etc. En sindsdien heb ik geen last meer van misselijkheid en ben ik wat depri, huilerig, dat had ik tot gisteren dus ook helemaal niet.

Hebben die maagkrampen nog invloed op de zwangerschap ? Ik heb gisteren een half uur op de bank gelegen met zware buikkrampen.

Als ik een miskraam zou hebben gehad dan had ik toch bloedverlies moeten hebben ?

Ik vind het zo raar dat ik niet meer misselijk en 'stabiel lekker zwanger' ben. Ik zit dinsdag bij de Vk en kan dan denk ik pas een week oid later weer een echo laten doen.

Ik wil graag horen dat het niets is en dat ik gewoon nog steeds goed zwanger ben ;-(

krin

krin

05-12-2008 om 17:04

Klinkt als

'gewoon' een buikgriepje, lijkt mij. En dat depri-gevoel zou dan gewoon door ongerustheid komen. Aan de andere kant - geen enkel berichtje hier kan je angst echt wegnemen, denk ik. Daarvoor zou je misschien moeten proberen een eerdere echo te regelen.
Ik kan je alleen sterkte en vertrouwen wensen, al weet ik uit eigen ervaring dat het vertrouwen pas echt komt als je elke dag van binnenuit lens wordt geschopt. ;-)

Manda Rijn

Manda Rijn

05-12-2008 om 17:55 Topicstarter

Vertrouwen

ja dat is ook zo, ik moet ook niet paniekerig worden en gewoon vertrouwen op mijn geweldige lijf waar al een keer een mooi gezond kind uit gekomen is, ja vertrouwen hebben dat mijn lijf het gewoon goed doet.

Ik ben verder wel warm en moe dus dat is prima.

liora

liora

05-12-2008 om 19:44

Depri

Hoi Manda,

Van darmkrampen krijg je echt geen miskraam hoor! En nee, je kunt geen miskraam hebben zonder het te merken. en dan nog iets: dat depri gevoel hoort zeker ook bij de zwangerschap!
Ik ben ook niet echt misselijk, meer dat ik alles vind stinken, dus maak je geen zorgen, het zit heus goed!

Liora

Manda Rijn

Manda Rijn

05-12-2008 om 21:13 Topicstarter

Google

volgens wat vage bronnen die ik op google vindt komt het door de hormonen, darmen zijn gewoon van slag en mijn eetpatroon is ook opeens drastisch veranderd omdat ik niet alles meer lust. Ik kan mij echter van mijn vorige zwangerschap niet herinneren dat ik zulke erge buikpijn heb gehad.

ik zal het dinsdag natuurlijk aan de vk vertellen en proberen zsm een echo te krijgen, als het desnoods niet eerder kan betaal ik het zelf wel door naar zo'n pretechoburo te gaan, ik wil graag een kloppend hartje zien.

Mayte*

Mayte*

06-12-2008 om 07:46

Hopelijk

ben je vandaag weer lekker misselijk, moe, eet je 3 moorkoppen op en voel je weer alles wat bij de eerste fase van de zwangerschap hoort.
Hoe is het nu met de buikpijn?
Ik kan me je zorg voorstellen hoor.

Mayte

Manda Rijn

Manda Rijn

06-12-2008 om 11:27 Topicstarter

Nog niets

totaal niet misselijk meer, ik heb gisteren kaasfondue gegeten en ik heb nergens last van. Ik voel mij helemaal niet zwanger en heb ook geen zin meer in 3 moorkoppen. Ik ga het na dinsdag regelen want hier kan ik niet tegen.

Mayte*

Mayte*

06-12-2008 om 14:35

He bah!

Ik voel me overigens ook niet iedere dag even misselijk. En dan ben ik inderdaad ook weer blij als ik me gewoon weer een dagje lekker misselijk voel. Ik hoop zo dat het bij jou gewoon over is, de misselijkheid, en dat het niets te maken heeft met je zwangerschap.

Kus en veel sterkte voor de paar dagen die je te overbruggen hebt.

Mayte

krin

krin

06-12-2008 om 15:35

Bah, idd

Ik kan alleen maar nutteloze dingen te berde brengen, zoals zet het van je af (lekker makkelijk), valt vast mee (wie zegt dat?), wat zegt 'je zwanger voelen' nou helemaal (ik heb me nog nooit 'zwanger gevoeld', geloof ik) - nutteloos dus, zoals ik al zei, want je moet het toch met je gevoel zien uit te zingen tot je meer weet. Ik hoop voor je dat je snel gerustgesteld kunt worden, want dit lijkt me behoorlijk gekmakend.

Manda Rijn

Manda Rijn

06-12-2008 om 19:55 Topicstarter

Griep

ik heb sinds vanmiddag alleen maar op bed gelegen met koorts en aan 1 stuk geslapen, ik ben heel erg moe. Bij dochter was ik ook zo extreem moe. Ik voel me al wat meer gerustgesteld, het misselijke zal wel terug komen als ik weer beter ben.

Asa Torell

Asa Torell

06-12-2008 om 22:22

Ik hoop het

Pfff, ik duim hier hoor Manda, het moet echt goed gaan!

femmetje

femmetje

07-12-2008 om 11:46

Succes!

Hoop het voor je!!
Ik heb het bij mijn 1ste zwangerschap ook gehad obstipatie... En zware krampen kon gewoon niet naar de wc...
Ook met bloedverlies dat had een adere oorzaak mijn zoontje "was" een van een 2ling helaas ben ik er een verloren... Wat er echt anders qua bloed verlies en krampen voelde ook anders uitzag dan niet naar de wc kunnen...
Nu deze zw schap GEEN last van gehad kan lekker poepen hahahahaha!!
Stertke en een miskraam is wel bloed en flinke krmapen....

FEM

Chantelle

Chantelle

07-12-2008 om 12:23

Miskraamkrampen...

Ik heb drie miskramen gehad. Ze begonnen allemaal met bloedverlies en daarna ongelooflijke krampen. Het lijkt echt op weeen... Ik denk dus ook dat het een normaal buikgriepje (het heerst!) is... En als je je ongerust maakt, voel je je plotseling minder zwanger. Toen mijn vruchtje al meer dan een week overleden was in mijn buik, voelde ik me nog steeds op en top zwanger (gespannen borsten, misselijk, etc.)

Manda Rijn

Manda Rijn

07-12-2008 om 15:21 Topicstarter

Gaat al weer beter

ik ben weer misselijk, pfff gelukkig ;-) Dank voor jullie reacties ! Als ik het zo lees dan is het gewoon een buikgriep/griep.

De koorts is weg, nog wel heel erg moe dus dat zit goed.
Wel vervelend die obstipatie en dan van die heftige buikkramp, nog maar wat meer drinken en fruit eten, vezels eet ik nu wel genoeg lijkt mij. Ik wil dit niet nog en keer hebben, zo'n eng gedoe.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.